Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Poradenství v oblasti kosmetiky, péče o pleť, ošetření pleti kvalitní kosmetikou. Úprava obočí i s barvením.Vizážistika: Slavnostní líčeni, denní líčení.svatební líčení.Prodej kosmetiky Mary Kay.Pracovní příležitost, možnost osobního růstu.

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

Půjčovna - lehká stavební technika Servis a repase aku pro - akumulátorové nářadí (vrtačky, šroubováky, rozbrušovačky, rázové utahováky, dálkové ovladače jeřábů ...) Servis aku pro - měřící přístroje napájené akumulátory (servisní tester tlumičů, ...) - RC modely - airsoftové zbraně - filtrační jednotky -dálkové ovladače ...

Zakázková, seriová výroba: - sladkovodních akvárií - mořských akvárií - terárií, želvárií včetně kompletního zařízení, příp. údržby Realizace zahradních jezírek Realizace akvaristických prodejen a odchoven od A do Z Prodej: - akvarijní potřeby pro sladkovodní i mořskou akvaristiku

Výroba, prodej: - Štramberské uši naší babičky. Prodej: - Hukvaldské preclíky - Goldovy tyčinky - Bramborové lupínky

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Miroslav Pokorný se zaměřuje na prodej včelího medu.

Masérské služby Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Zprostředkování velkoobchodu Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách Silniční nákladní doprava

E-shop s ovocnými víny. Doplňkový prodej alko a nealko drinků, pochutin k alkoholu. Provoz vináren v Praze a Frýdku-Místku.

Pavel Brož se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku a na prodej matrací a bytových doplňků.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství

Pavel Pachta se zaměřuje na těžbu, výkup a dopravu dřeva a na výrobu palet.

Vodoinstalatérství, topenářství

Autoservis Ladislav Krupka poskytuje v Litoměřicích služby pneuservisu a autoservisu. V rámci své činnosti provádí opravy a servis osobních, dodávkových a nákladních automobilů a současně také nabízí prodej náhradních dílů. Služby: - autoservis, pneuservis - autolakýrnické práce - mechanické opravy - diagnostika vozidel - údržba, opravy, ...

Pavel Škrleta se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb.

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství Zednictví

Výroba a opravy hudebních nástrojů -Specializovaný maloobchod

Pavla Dohnalová se zaměřuje na prodej plastových obalů na šperky a klenoty.

Petr Karásek se zaměřuje na prodej kojeneckého oblečení, pomůcek, potřeba a hraček.

Petr Poduška se zaměřuje na prodej náhradních dílů na automobily, olejů, filtrů a mnoho dalšího.

Prodej elektronických cigaret na e-shopu i kamenných prodejnách. Prodej: - elektronické cigarety - náplně - báze a příchutě - žhací hlavy - baterie a nabíječky - atomizéry - gripy a mody - příslušenství Možnost zakoupení dárkových poukazů.

Petra Novoveská se zaměřuje na prodej tiskovin a tabákových výrobků.