Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop a kamenná prodejna se zbožím pro děti a maminky. Prodej kočárků a příslušenství značek Cybex, Thule, Joolz, Muuvo. Kojenecké potřeby, hračky, autosedačky, nosiče.

Výroba - modely automobilů F1 v provedení stavebnic - kitů měřítko 1:43

-Automatizované zpracování dat -Poskytování software -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Zámečnictví, nástrojářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Pekařství

Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Věra Škrletová se zaměřuje na prodej látek, textilu a knoflíků.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Vytopilovo Knihkupectví s. r. o. prodává knihy, atlasy, učebnice, časopisy, plakáty a mnoho dalšího.

Zdeněk Bourek se zaměřuje na výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy, psací potřeby, papíry - balící potřeby - školní potřeby: - aktovky, tašky, batohy, pouzdra, penály - tužky, pera, sešity, obaly - papírnické zboží, papírnictví.

Společnost Kitos s.r.o. provozuje eshop s domácími potřebami pro pečení, vaření či úklid, dekorace.

Prodej, montáž, servis: - garážová vrata-sekční, rolovací, výklopné - automatické brány-křídlové, samonosné, pojezdové - stínící technika - žaluzie, rolety (horizontální, vertikální, plisé) - sítě proti myzu, o - těsnění do dveří, oken - zámečnické práce

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství -Velkoobchod

Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost

Zdeněk Vokurka se zaměřuje na prodej zdravotních matrací, polštářů, povlečení a prostěradel.

Papírnictví. Internetový obchod, e-shop, eshop, maloobchod, prodej: - papírenské zboží - papíry, bloky, tiskopisy, balící potřeby - školní potřeby, psací potřeby - kancelářské potřeby - etiketovací kleště, etikety - domácí potřeby - dárkové zboží - dětské hry, hračky. - sortiment na párty a oslavy - sezónní zboží - vánoce, ...

Brigita Zajíčková provozuje vinotéku.