Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba: -dárkové předměty ze dřeva -dřevěné hračky -auta, sklápěčky -jeřáby, vozíky -dřevěné kuchyňské náčiní -vánoční dekorace -přívěsky -drobné hračky.

Martin Holubec nabízí na svém eshopu QR kódy na náhrobky, dřevěné destičky či krabičky na uchování vzpomínek. Také pro Vaše psí mazlíčky nabízí známky s QR kódy.

Výroba, prodej: -kožená galanterie -cestovní zavazadla.

Výkup - použité paletydodávka - použité dřevěné palety - doprava zboží k zákazníkovi Dodávka - dřevěné palety EUR značené - atypické dřevěné palety - doprava zboží k zákazníkovi

Vítejte na eKamínek.cz! Jsme firma s dlouholetou tradicí, založená v roce 2004 Libuší Beránkovou, nadšenou sběratelkou minerálů a znalkyní léčivých bylin. Naše cesta začala odvahou opustit "jistý" post státního zaměstnance a zúročit léta studia a vášeň pro přírodní krásy. Co Nabízíme? Naše kamenná prodejna v Plzni je rájem pro všechny, ...

N-Fast, s.r.o. je česká firma, která se specializuje na prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, hřebíků, vrtáků, brusiva, chemických malt a dalších produktů pro řemeslníky a kutily. Firma byla založena v roce 2010 a sídlí v Křimově - Krásné Lípě. Firma nabízí široký sortiment zboží, které splňuje nejvyšší standardy kvality. Firma je ...

Velkoobchod - nápoje Prodej - tabák

Nabídka orientálních výrobků pro výrobu tureckého čaje a kávy.

Malobchod, prodej: -nářadí -elaktroinstalační materiál -elektrospotřebiče -průmyslové zboží.

Svatební salon Prodej - svatební šaty Půjčovna - svatební šaty

Maloobchod, prodej: -železářství.

Výrobně obchodní družstvo: -výroba, zpracování a konzervování masa a masných výrobků -zajišťování produktů rostlinné a živočišné výroby.

Zemědělství: -živočišná výroba. Výroba, zpracování: -maso -masné výrobky.

Dolvi s.r.o. se zaměřuje na prodej jednorázových plen pro děti a dospělé, rukavic a dezinfekce.

Lenka Myrmusová se zaměřuje na prodej učebnic, dětských knih, školních potřeb a batohů.

Pavel Šoustek provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej přívlastkových a jakostních vín - červených, bílých a růžových.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Keramika-drátování -výroba, prodej -točená a drátovaná keramika. Knihkupectví. Prodej: -výtvarné oděvy.

Výroba - kytary akustické, jumbo, šestistrunné, celomasiv - banjo čtyřstrunné, pětistrunné, šestistrunné - mandolíny

Výroba: -brašnářského a sedlářského zboží -kožená galanterie.