Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - ajurvédská zubní pasta z neemu a hřebíčku - kokosový a jasmínový a amla olej - koření, čaje ze Srí Lanky Kurzy - ajurvérské masáže a kuchyně Ajurvéda Ajurvédské masáže

Prodej: - kosmetika a produkty mrtvého moře sůl, bahno, solné kameny.

Michaela Směřičková se zaměřuje na opravy a úpravy oděvů, provoz galantérie, prodej látek a šicích strojů.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

Společnost Flamengo květiny s.r.o. provozuje květinářství ve 200 prodejnách, po Brně a Praze nabízí rozvoz květin. Čerstvé květiny od floristů nabízí i na svém eshopu.

Společnost Miroslav Maťcha se zabývá od roku 1998 obchodním zastoupením výrobců barev, stavební chemie, bazénové chemie a její příslušenství, speciálních stavebních hmot, sádrokartonových tmelů a specifických nátěrových systémů a to jak ve velkoobchodním, tak i v maloobchodním prodeji. Současně provádíme také míchání - barev, lazur, omítkovin a ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -spojovací materiál -nerezové šrouby -spojovací a upevňovací díly -barevné kovy.

Výroba, prodej: - ponožky - punčochové zboží.

Výroba a prodej: -uzenářské speciality -masné výrobky.

Velkooobchodní a maloobchodní prodej obalového skla s doplňky. -prodej již od 1kusu. -možnost zaslání na dobírku -obalové sklo, skla, degustační sklenice -skleněné láhve, láhev, dóza, lahve, lahev -demižony, koštýře, koštovačky, skleničky -džbánky na víno -zavařovací sklenice, konzervové sklo -lahve i na zakázku, dle přání zákazníka, ...

Pekařství, pekárna. Výroba, dodávka, rozvoz, prodej, maloobchod: - pečivo, pekařské výrobky, chléb, rohlíky, jemné i běžné pečivo.

Pěstitelská pálenice, palírna: - výroba ovocných destilátů, lihovin(lihoviny), pálení z vlastních, přinesených ovocných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce, výroba moštu.

MB42 s.r.o. se zaměřuje na prodej gruzínských bílých, červených, růžových a šumivých vín a degustačních setů.

Marek Ščudla se zaměřuje na prodej záclon, římských rolet, japonských stěn přehozů, na prodej a montáž garnyží, žaluzií, sítí proti hmyzu a mnoho dalšího.

Ing. Václav Kaňa se zaměřuje na realizaci různě velkých ohňostrojů včetně zajištění speciálních efektů u skupin jako jsou - kluby vojenské historie, divadelní představení atp.

Výhradní prodejce a distributor originálních sirupů a džemů značky Fructusterrae.

Internetový obchod s korálky a komponenty pro tvorbu bižuterie. Prodáváme korálky klasické, korálky z minerálů, kabošony, přívěsky, návlekový materiál, stuhy, bižuterní pomůcky a další.

Zakázková výroba voliér, záletů z PUR panelů, výletových oken, chovných boxů a klecí. Používáme hliníkové profily s plastovými spojkami a pletivo Esafort.

Prodej, e-shop: - vše pro milovníky fantasy a sci-fi - hry - oblečení - šperky, amulety - sběratelské figurky - knížky - psací potřeby - brašnářství

Výroba ručně odlévaných vonných svíček z přírodních materiálů. Prodej svíček: - palmový vosk - sójový vosk - gelové svíčky - nálepky na svíčky - komponenty pro výrobu

Maloobchod, prodej: -papírnictví -hračky -sportovní potřeby.