Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Agroinvest Bobrová, družstvo je společnost, která se zabývá prodejem masných a uzenářských výrobků. Společnost Agroinvest Bobrová, družstvo nabízí svým zákazníkům kvalitní masné a uzenářské výrobky z vlastní produkce. Společnost Agroinvest Bobrová, družstvo je tedy spolehlivým a moderním dodavatelem masných a uzenářských výrobků, který dbá ...

Pálenice Lhenice je zařízení, kde si můžete nechat vyrobit kvalitní ovocnou pálenku z vašeho ovoce. Tato pěstitelská pálenice byla otevřena v srpnu roku 2005 a je vybavena moderní technologií od firmy DESTILA a. s. Brno. Pálenice má k dispozici kotel s kapacitou 300 litrů kvasu a rektifikační kolonu, která umožňuje destilovat kvas třikrát. ...

Lhenická ovocná šťáva je rodinná firma, která se zabývá výrobou a prodejem 100% přírodních ovocných a zeleninových šťáv. Firma sídlí ve Lhenicích, v srdci Zahrady jižních Čech, kde se ovoce pěstuje již po staletí. Firma navazuje na tuto tradici a od roku 1995 zpracovává ovoce z místních sadů i od drobných pěstitelů. Lhenická ovocná šťáva nabízí ...

Pokud hledáte kvalitní a originální oblečení na míru, pak je firma Monika Ryppelová, zakázkové krejčovství, Praha tou pravou volbou pro vás. Monika Ryppelová je zkušená a talentovaná krejčí, která vám nabízí širokou škálu služeb, od úprav a oprav stávajícího oblečení, přes výrobu nových modelů podle vašich přání a potřeb. Monika Ryppelová ...

Jana Divišová se zaměřuje na prodej hydroizolačních a střešních fólií, geotextilií, plechů a izolačních systémů.

Jaroslav Fojt se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb, elektrických ohradníků a náhradních dílů na zemědělské stroje.

JENISEY s.r.o. se zaměřuje na distribuci a prodej kosmetiky různých značek.

Libor Pospíchal se zaměřuje na prodej zahradních potřeb, bazénů, skleníků, zahradního nábytku, dekorací a doplňků.

Libor Biskup se zaměřuje na prodej alkoholických nápojů.

Milan Trtík se zaměřuje na prodej motorových olejů, pohonných hmot, autokosmetiky a autobaterií.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba součástí z kovu a umělých hmot

Maloobchod, prodej: -nábytek, -textil -květiny -papír, hračky, drogerie.

Zlatnictví. Prodej, maloobchod: -zlaté, stříbrné šperky -hodiny, hodinky -orientální doplňky. Opravy: -stříbrné a zlaté šperky -ze starého zlomkového zlata výroba nových šperků.

Maloobchod, prodej: -bižuterie, oděvní doplňky -textil, oděvy.

Zlatnictví. Prodej, maloobchod, výroba, oprava: -zlaté šperky -stříbrné šperky.

Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Okta Trade, s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů korálků, perel, jehel na navlékání, nářadí, drátů a křišťálových kamenů.

Prodej, servis: -gastronomické zařízení -prostředky pro kuchyňskou hygienu HENKEL (pro velkokuchyně).

Zednictví Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství Klempířství a oprava karoserií Vodoinstalatérství, topenářství

Ochranné pracovní prostředky: -pracovní oděvy -obuv -rukavice -protichemické oděvy -přilby -kukly -štíty -brýle -sluchátka -respirátory -ochrana proti pádu -oděvy pro volný čas -drogerie. Výroba pracovních oděvů. Chráněná dílna-náhradní plnění.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - osobní ochranné pracovní prostředky (pomůcky) - pracovní oděvy. Poskytovatel náhradního plnění.

Velkoobchod a maloobchod. Výroba: -ochranné pracovní oděvy -zakázkové šití pracovního oblečení dle požadavku zákazníka včetně bílého programu pro potravinářský průmysl, označení oděvů firemním logem. Prodej kompletního sortimentu ochranných pracovních prostředků: -pracovní obuv -pracovní rukavice -pracovní oděvy -ochrana dýchacích ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -nářadí ELU*, Black&Decker, NAREX -řezací kotouče -čerpadla, domácí vodárny -tlakové nádoby -náhradní díly k uvedenému sortimentu -výsuvné hliníkové žebříky a schůdky.