Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Cukrárna: - zákusky - dorty - koláče a cukroví - marcipánové ozdoby - studená kuchyně. Prodej cukrářských potřeb.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Prodej, e-shop: -papírenské zboží -kancelářské -psací potřeby -školní potřeby -kalkulačky, kalkulačka -přání, pohledy -balící papír, dárkové tašky -hry -domácí, kuchyňské potřeby -papíry, alba -kalendáře, diáře -rýsovací potřeby.

Prodej: - dámské a pánské oblečení - spodní prádlo - plavky

Katalogový prodej na splátky, leasing: -0% navýšení -domácí spotřebiče -nábytek -zlato -mobilní telefony -kola -zahradní technika -pneumatiky.

Ing. Zdeněk Řeha prodává dětské hračky.

Ing. Lukáš Ptoszek realizuje návrhy a design nábytku a interiérů

E-shop: - materiál pro kreativní tvoření - dekorační předměty - dárkové předměty

Trafika. Prodej, maloobchod: -noviny, časopisy -cigarety, tabákové výrobky.

Zábavní pyrotechnika a ohňostroje - E-shop se širokou nabídkou ohňostrojů, petard, raket, dětské zábavní pyrotechniky, dýmovnic a pyrotechniky pro fanoušky a jiné zábavní pyrotechniky

Prodej, maloobchod: -oděvy, textil -dámská luxusní konfekce, kostýmy

Velkoobchod, prodej: -pivo -nealkoholické nápoje, limonády, minerální vody.

E-shop se zbožím z Indie - indická móda - šaty, sukně - tuniky, topy - bižuterie - vějíře.

Prodej, e-shop - krmivo pro psy a kočky - krmení a pamlsky.

Maloochod, prodej: -květiny -řezané, hrnkové, pokojové, sušené exotické, látkové, umělé a latexové -svatební, smuteční, dušičkové a sezónní vazby -výzdoba kanceláří, hotelů, historických objektů a interiérů -veškeré tradiční i moderní květinové aranžmá, aranžování -keramika -proutěné zboží -dárkové předměty, ...

Společnost Saar Gummi Czech s.r.o. je přední evropský výrobce dynamických pryžových těsnění pro automobilový průmysl. Našim hlavním produktem jsou těsnicí systémy pro pohyblivé díly karoserií z vytlačované technické pryže, menší část produkce zahrnuje výrobky z lisované technické pryže a elastomerů. Naše výrobní závody najdete v Červeném Kostelci ...

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny.

Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Výroba, dodávka, prodej: - loupané brambory pro velkoodběratele - vařené brambory - kostky, plátky - sterilovaná zelenina, kompoty - zeleninové saláty vakuované - loupaná zelenina, cibule.

Řeznictví. Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Výrobce prostředků: - mycí - čistící - odmašťovací - pro domácnost, služby a průmysl - speciální čištění v gastronomii - kovoprůmysl - plastikářský průmysl a jaderné elektrárny - čištění autocisteren.