Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - pyrotechnika - zábavní, profesionální. Realizace: - ohňostroje na klíč.

Velkoobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

Velkoobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

MENU: - Chléb - Běžné pečivo - Celozrnné pečivo - Sladké - Lahůdky - Sezonní výrobky

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Zabýváme se: - nákup a prodej spojovacího materiálu.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál -igelitové tašky, mikrotenové sáčky, tácky, kelímky, folie, přířezy.

Portalis s.r.o. provozuje vinotéku, kde prodává nejrůznější česká, zahraniční, ovocná a stáčená vína. Dále nápoje, alkohol i likéry, pivo Harrach a sudové pivo na přání, dárková balení cukrovinek. Mimo jiné zajišťuje pronájem výčepního zařízení.

Firma Petr Novák - PETisk vyrábí potištěné reklamní a dárkové předměty metodou sítotisku, tamponového, laserového nebo rotačního tisku. Provozovnu najdete na adrese Dolní Heřmanice 89, Velké Meziříčí 59401

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - pyrotechnika, ohňostroje - párty sortiment - konfety - helium do balónků - kostýmy Služby: - realizace ohňostrojů.

Prodej: -pneumatiky značek Barum Continental -opravné technologie duší a pneumatik Tip Top Stahlgruber -vybavení pneuservisů. Pneuservis: -demontáž, montáž kol z vozidel -demontáž, montáž pneumatik z ráfků -opravy proražených pneumatik -opravy duší -protektorace pneumatik.

Nabízím komplexní sklenářské práce. Zajišťuji rámování a paspartování obrazů i prodej malířských potřeb, pláten, napínacích rámů, barev i štětců. Zabývám se i prodejem obrazů.

Pěstitelská pálenice. Popis laserem.

Prodej, montáž, servis: -pneumatiky. Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

E-shop: - pánské, dámské a dětské oblečení - obuv - batohy, kabelky, peněženky

Společnost OTCF Czech Republic s.r.o. provozuje eshop s oblečením, obuvi i doplňky pro pány, dámy i děti.

Prodej: -pracovní oděvůy -obuv -ochrané pomůcky -termoprádlo -sportovní oblečení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneumatiky: -PIRELLI, KUMHO, YOKOHAMA, SAVA, FULDA, MICHELIN, KLEBER, GOODYEAR, DUNLOP, CEAT, DEBICA, STOMIL, BARUM a jiné. Pneuservis: -osobní auta všech typů, 4x4 -užitková auta. Prodej: -ocelová a litá kola -pneu-nákladní. Služby: -zásilkový obchod-do 24 hodin po celé ČR -myčka ...

Nabízí: -malířská plátna -různé materiály pláten šepsovaných i surových -plátna na blindrámech i v metráži -šepsované desky -volné blindrámy -malířské palety.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.