Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
PK SERVIS Group s.r.o. prodává řemeny, řetězy, ložiska, maziva a oleje.

Společnost DANTE.CZ, s.r.o. zajišťuje zásilkový prodej: - záclony-pro každé prostředí, domů, kanceláří, dětské motivy, soupravy - voály-vzdušné, lehké a jemně průhledné dekorační tkaniny - látky-pro výrobu závěsů, povlečení, ubrusů - povlečení-materiál krep, bavlna, satén, dětské motivy - prostěradla-froté pro jedno a dvojlůžka - ...

Autoservis: - mechanické opravy - údržba a prohlídky dle servisního plánu - diagnostiku závad, geometrie - opravy autoelektriky - zajištění měření emisí - příprava a zajištění STK - montáž tažného zařízení - plnění, servis a proplach klimatizace Odtahová služba Mytí vozu a čištění interiéru. Pneuservis. Prodej, výměna, ...

Maloobchod, služby: -nové, protektorové pneumatiky - MOTO, osobní, dodávkové, nákladní, zemědělské -opravy duší, pneumatik, gumového a umělého zboží(holínky, rybářské kalhoty, bazény, nafukovací čluny, cvičební míče a pod.zboží.) -servis a pneuservis.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů, šperků a doplňků. Nabízíme oblečení pro ženicha, nevěstu i do společnosti. Dále připravujeme šaty pro družičky, květiny, výzdobu, líčení, snubní prsteny, doplňky a šperky.

Aika, spol.s r.o. se zaměřuje na prodej pamětních mincí.

Prodáváme ojeté automobily a pneumatiky a náhradní díly v Havlíčkově Brodě u Hypernovy. Dále prodáváme také na splátky a leasing. Právní záruky prodávaných vozů – Autobazar HB CAR s.r.o. Havlíčkův Brod Vám dále nabídne dovoz vozů z ciziny přímo na zakázku.

Jsme rodinná firma a zabýváme se MALOOBCHODNÍM i VELKOOBCHODNÍM prodejem. Dodáváme i dalším internetovým obchodům, kamenným prodejnám a hlavně našim konečným zákazníkům - dětem. Provozujeme také kamennou prodejnu, kde Vás rádi přivítáme. Naším cílem je nabídnout Vám kvalitní a cenově dostupné licenční oblečení pro Vaše dětičky.

Výroba: - křišťálové sklo - ručně foukaný a broušený křišťál

Daniel Mišura se zaměřuje na internetový prodej elektrických obojků a ohradníků pro zvířata a dalších chovatelských potřeb.

Pěstitelé zeleného chřestu.

Tkalcovna UNIQUE Textiles, s.r.o. z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin a výztuží především ze skleněného vlákna. Vyrábíme skelné tkaniny z příze, hybridní tkaniny, rovingové a skelné výztuže, pásky. Dodáváme i kombimateriály na přání zákazníka. Vyrábí se vpichováním různých typů tkanin ve 2-3 vrstvách. Od roku ...

Jakub Peršín je výživový poradce a fitness trenér.

Prodej, e-shop: - kancelářská technika a příslušenství.

Služby: -digitální tisk. Grafické práce, výroba, návrhy: - tiskoviny všeho druhu - letáky, vizitky, katalogy, brožury, tiskopisy, plakáty - řezaná reklama - reklama - cedule, polepy na výlohy, auta - razítka i na počkání - fotografie. Prodej a servis: -kacelářské techniky. Další služby: - vazby - laminování - ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -zahradní technika -lesní technika -Husqvarna.

Second hand - prodej použitého dámského a děckého textilu.

Výroba potravinářských směsí - kakaový puding - vanilkový cukr - chlupaté knedlíky - bramborové knedlíky.

Včelařství - výroba a prodej medu a úlů.

Výroba, e-shop - dětské oblečení - dámské oblečení. E-shop - dřevěné hračky - nažehlovací záplaty a aplikace.

Velkoobchod, e-shop sko, porcelán - sklo broušené - varné sklo - jídelní porcelán - cibulák - hrnky. Výdejní sklad Komorovice 53, 396 01 Humpolec

Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Salon Marysa: - psí salon - stříhání psů - vytrhávání chloupků z uší - čištění análních žlázek - kompletní úpravu psů - vystřihávání tlapek - stříhání drápků. E-shop, internetový obchod: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce - oblečky - pelíšky - krmivo - hygienické potřeby - přepravky.