Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Prodej - ochranné pomůcky pro svářeče Prodej - technické plyny Pronájem - tlakové lahve Prodej - svařovací technika včetně technických plynů - přídavné materiály - ochranné pomůcky - technické plynypronájem - tlakové lahve Provozovna: Modlanská 1201/1a, Teplice - 41501

CALBUCO s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej sušeného ovoce, zdravé výživy, ořechů a doplňků stravy.

Společnost TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. se zabývá výrobou pletiva a stavbou plotů na klíč. Vyrábí a prodává pletivo k oplocení. Provozuje eshop, kde pořídíte kvalitní pletiva, pozinkované dráty i speciální do vinohradu, plotové panely, dílce, betonové ploty, gabiony, brány i doplňkový materiál. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského ...

Stanislaw Szczotka se zaměřuje na prodej bylinek, bylinných čajů, semínek bylin a dekorace.

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: - květiny. - dárkové zboží - sezónní dekorace a vazba - svatební koutek - floristika - bytový design

Výroba a prodej: Denní prádlo, noční prádlo, spodní prádlo. Pro firmu Pleas a.s. je kvalita na prvním místě, proto bedlivě dohlíží na nejvyšší jakost už od výroby materiálů, neustálý vývoj střihů, až po přísnou výstupní kontrolu. Jsme hrdí na to, že jsme výhradně česká firma a díky tomu ručíme za kvalitu denního i nočního prádla, na které se ...

V našem obchodu najdete širokou škálu řezaných i hrnkových květin, mnoho zajímavých a praktických floristických dekorací z květin živých i umělých, výzdobu pro čas dušiček, velikonoc nebo vánoc, ale i drobné dárky pro potěšení a zkrášlení vašeho všedního dne.

E-shop: -samolepící obálky -bublinkové obálky -plastové a bezpečnostní obálky -kartonové obálky -lepící pásky -zip sáčky -bublinková a pěnová folie -stretch folie -sáčky se samolepící klopou -vlnitá lepenka a kartonové proložky -kartony-krabice -papír do tiskáren -fixace -tašky -dopisní obálky.

Maloobchod, e-shop: -učebnice -pracovní sešity -zdravotnická literatura.

Výroba, prodej: - skladové, prodejní, bezšroubové regály - drátěný program - chladící vitriny - vybavení obchodů a skladů.

-Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí

Agro Havlát, s.r.o. se zaměřuje na nákup a prodej zemědělských komodit, logistiku, spedici a poradenství v oblasti úprav a ochrany přírody.

-nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zák. č. 455/1991 Sb.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Hostinská činnost prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Jsme firma z Opavy a zákazníkům zajišťujeme dodávku, montáž a servis kompresorů a pneumatického nářadí. Kompresory dodáváme pístové olejové a pro potravinářství pístové bezolejové. Dodáváme také kompresory šroubové a to i v provedení s frekvenčními měniči. Ke všem dodaným kompresorům zajišťujeme záruční i pozáruční servis a dodávku ...

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - měkké taneční podložky - kovové taneční podložky - příslušenství k tanečním podložkám - kabely, redukce. Služby: - možnost pronájmu taneční podložky na soukromé akce - dětský den, pouť, firemní akce. Partnerská prodejna Bambule.

Brigita Černá provozuje zlatnictví a prodává různé šperky, hodinky a hodiny.

CRHÁK s.r.o. se zaměřuje na prodej potřeb pro umělce, různých barev, štětců, glazury, keramické hlíny, pece, skleněné drtě a mnoho dalšího.

Zlatnictví, hodinářství: - švýcarské hodinky - snubní prsteny - diamantové šperky.