Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

E-shop - povlečení do postýlky - kapsáře - prostěradla - mantinely - deky, osoušky - zavinovačky - hračky - potřeby pro maminky a miminka - pleny, plenky.

E-shop - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oblečení - módní doplňky - šperky, bižuterie.

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Povrchová úprava a zušlechťování kovů obrábění Opravy kovodělných výrobků, strojů a zařízení Výroba strojů a zařízení j. n. Zprostředkování velkoobchodu Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

PEPEHO ČOKOLÁDY s.r.o. se zaměřuje na prodej pralinek, čokolád, bonboniér, želé, dárkových košů a různých druhů vín.

Ondřej Zítka provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu různých květin a floristiku.

V našem internetovém nebo kamenném obchodě najdete výtvarné a kreativní potřeby a vše z papírnictví a na výrobu scrapbook, blahopřání a techniky mixed media. Pro textilní techniky doporučujeme barvy a nažehlovací třpytivé fólie. Exkluzivně pro ČR zastupujeme i některé zahraniční výrobce pro velkoobchodní prodej.

Výroba, e-shop: - přepravní boxy pro psy

Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje po celé ČR betonové průmyslové podlahy - interiérové i venkovní a syntetické podlahy. Provádíme i speciální povrchové úpravy betonových podlah s cílem prodloužit jejich životnost a opravy průmyslových podlah. Zušlechtění betonových podlah materiály na bázi syntetických pryskyřic ...

Pavel Baxant se zaměřuje na výrobu dřevěných her, hraček a nábytku pro panenky.

Pavel Havelka se zaměřuje na výrobu hutního, dekorativního a užitkového skla, broušených plastik a skleněných doplňků.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Pavel Šoustar provozuje řeznictví a zaměřuje se na prodej prasat a jejich zpracování.

Petr Babák se zaměřuje na prodej háčkovaných a pletených čepic, ponožek, polšťářků a medvídků.

Petr Wurm se zaměřuje na nákup a prodej hygienických, kosmetických a toaletních výrobků.

FRIGO HB s.r.o. se zaměřuje na prodej zmrzliny, kornoutů, doplňků a na pronájem zmrzlinových strojů a vybavení.

POTRAVINY ESO s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a smíšeného zboží.

Radek Smejkal se zaměřuje na silniční nákladní dopravu vozidly do 3, 5 tuny.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Renata Holíková provozuje obchod se spodním prádlem, župany, punčochy a pyžamy.

Rudolf Hammer se zaměřuje na nákup a prodej zboží a na přípravné práce pro stavby.

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Výroba brašnářského a sedlářského zboží (kromě prostředků ortopedické povahy)