Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Export - živá zvířata i maso Výkrm - jateční skot

Paspartování Vazba - knihy - časopisy - diplomové práce - sbírky zákonů

Auto Stojčín s.r.o. provozuje autoservis pro osobní a užitková vozidla a zaměřuje se na výměnu a prodej různých druhů pneumatik.

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské boty, oblečení.

Internetový obchod a kamenná prodejna zabývající se prodejem šperků s originál křišťály Swarovski elements. V nabídce naleznete více než 4000 kusů šperků, náušnic, náhrdelníků, prstenů a přívěšků s kameny Swarovski. Všechno zboží skladem, doručení do 24 hodin.

Prodej, e-shop: - přírodní doplňky - sušené ovoce - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleje - dochucovadla - ořechy.

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Květinářstvídodávka - floristické výrobky Výzdoby interierů - svatební aranžmá Osazování balkonů Zahradnictví

Společnost EDGAR POWER s. r. o. provozuje e-shop s energetickými a iontovými nápoji, tyčinkami, gely, sportovním oblečením a vybavením, vitamíny a dalším sortimentem pro sport.

Rodinné vinařství, e-shop: - bílá vína.

Zasielateľstvo Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Reklamní agentura. Velkoobchod: - reklamní předměty - dárkové předměty - potisky reklamních předmětů - laserování reklamních předmětů atd. - tvorba a výroba reklamních předmětů na zakázku

Kovovýroba: - přepravní kontejnery - container pro odpady a jiné materiály - lisovací kontejnery - konjtejnery přípojné - kontejnery mulden - kontejnery Avia - kontejnery Abroll - kontejnery skladové - kontejnery pro využití v zemědělství, pro převoz obilí, chlévské mrvy ap. Výroba, kovovýroba, služby: - přepravní ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - mycí a čistící prostředky - ekologicky příznivé: - tekutá mýdla, šampóny - dávkovače - odmašťovače - papírenské zboží - tekuté mycí pasty na ruce - tekuté rukavice.

Výroba, velkoobchodní, maloobchodní prodej, zakázkové šití: -společenské oblečení -šaty, halenky, šály, kalhoty, trika, trička sukně -oblečení pro volný čas -halenky, trika, mikyny, tepláky -sportovní oblečení -mikiny, sportovní bundy(fleece-flauš), trika, tepláky, plavky, roláky, dresy, fitness oblečení -šití z přírodních materiálů -LEN, ...

Reklamní činnost: - polepy firemních automobilů, reklamních poutačů, stojanů, tabulí, firemních štítů - reklama na auto - reklamní tabule - tisk