Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: - papírové obaly, tašky, sáčky (100% ekologické). Potisk: - papírové tašky a sáčky - reklamní papírové tašky.

Výroba a prodej vín, vinárna. Po předchozí domluvě posezení při víně s občerstvením. Ochutnávky, degustace do 30 osob. Lahvová i sudová vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Ryzlink rynský, Rulandské bílé, Rulandské modré, ...

Internetový obchod - dámské a pánské oděvy Internetový obchod - dámské a pánské oděvy

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Vyrábíme a prodáváme vína v obci Dolní Dunajovice na jižní Moravě a používáme při tom moderní a šetrnou technologii. Máme širokou nabídku vín. Nabízíme degustace vín a také provozujeme vlastní vinotéku.

Zlatnictví U Synagogy Nabízíme šperky: - zlaté - stříbrné - ocelové - briliantové - Swarovski Také máme připravenu bižuterii, hodinky a šperkovnice.

Rodinné vinařství hospodařící na vápenitém podloží Pálavy.

Prodej výtvarných potřeb. Prodejna: výtvarné potřeby Železná 247/8, Liberec 1 mobil: 603255863

Výroba, výrobce, šití: - opláštění, plachty - látkové, nepromokavé kryty - plachty na stánky, přístřešky - sportovní tašky, batohy na míru - automotive (textilní inserty, multibagy, opláštění palet).

Společnost GUMOTEX Coating, s.r.o. se zabývá výrobou světlých, tmavých a barevných gumárenských směsí. Vyrábíme také nánosované tkaniny pro širokou škálu aplikací našich externích klientů, ale i pro interní využití při výrobě lehátek, a hlavně našich legendárních nafukovacích člunů. Gumárenské směsi: Vyrábíme více než 200 různých typů ...

Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - kufry, cestovní tašky, příruční zavazadla - batohy - dámské, pánské, dětské, na notebook, do letadla, do školy - peněženky, vizitkáře, dokladovky, klíčenky - kabelky, ledvinky

Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - kufry, cestovní tašky, příruční zavazadla - batohy - dámské, pánské, dětské, na notebook, do letadla, do školy - peněženky, vizitkáře, dokladovky, klíčenky - kabelky, ledvinky

Maloobchod, prodej: - kufry, cestovní tašky, příruční zavazadla - batohy - dámské, pánské, dětské, na notebook, do letadla, do školy - peněženky, vizitkáře, dokladovky, klíčenky - kabelky, ledvinky Druhá prodejna - Luhačovice, Lázeňské náměstí 554.

Výroba, internetový obchod, prodej: - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - výrobky pro děti.

Servis, revize: -plynové kotle. Revize: -elektrických zařízení. -elektrorevize. -plynových spotřebičů. Rekonstrukce koupelen.

Výroba, prodej: - mouka, mletí pšenice a žita - zpracování obilovin.

Velkoobchod: - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby. Prodejna: - Na Valech, tel.: 553719998.

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - dárkové zboží. Květinová vazba - dárkové, svatební kytice. Svatební floristika Zakázková výsadba.

Výroba sypkých směsí pro pekárny, cukrárny, gastronomii a další potravinářský průmysl, také pro konečné spotřebitele.

AUTOMAX Martin Kantor Třinec (bývalý AMK SVAZARM) Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - mechanické opravy osobní a dodávkové automobily - generální opravy (motory, převodovky, nápravy, brzdy) - autoelektrikářské práce - výměna olejů - montáž autorádií - seřízení a diagnostika motorů. Pneuservis, oprava, servis, ...

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej, maloobchod: - zákusky, dorty, řezy také provedení DIA (bez cukru) - svatební dorty, koláče.

Online prodej dámského italského oblečení.