Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, maloobchod: -chovatelské ootřeby -živá zvířata -krmiva

Maloobchodní prodej: -krmivo -pro psy, kočky, morčata a křečky -papoušky a rybičky -granule pro králíky a jiná hospodářská zvířata -vitamínové a minerální doplňky -šampony -krémy na tlapky -zubní pasty, kartáčky.

Chovatelské potřeby: -živá zvířata -krmiva -vitamíny -minerály -kosmetika.

Rodinná farma Pesema pro Vás pěstuje v úrodné polabské oblasti zejména brambory, cibuli, mrkev, kedlubny, zelí, salát, květák, celer, pažitku, řepu a mnoho dalšího. Pěstování: - brambory - cibule - mrkev - kedlubny - zelí - salát - květák - celer - pažitka - řepa Výroba: - marmeláda - med - víno - likéry - ...

Výroba, prodej - průmyslová a spotřební chemie - kosmetické výrobky - mycí pasty a gely

Action Retail Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej bytového textilu, oblečení, domácích potřeb a papírenského zboží.

Att Investments CZ SE se zaměřuje na prodej zlata, drahých kovů, šperků, medailí a exkluzivních hodinek pro ochranu peněz před inflací.

CERAPOL group s.r.o. se zaměřuje na dodávku manžetového těsnění, flexibilních spojek a adaptérů k opravám potrubí a produkty železniční podpory.

Prodej: -chladničky -mrazničky -kuchyňské potřeby -hračky -koupelnové doplňky.

Dovoz, maloobchod, velkoobchod: -široký sortiment -pravý cejlonský čaj - ceylon tea -vysoce kvalitní velkolistý černý a zelený čaj -oblast Srí Lanka, Darjeeling - Indie a japonské čaje Sencha -rozličné, různé balení – originální dárkové dózy, porcovaný, sypaný čaj. Nápoj značka MABROC - kvalita, ocenění, certifikát. Internetový ...

Výroba, prodej: -mléčné, mlékarenské výrobky -jogurty, sýry, tvaroh -mlékárna.

Výroba, maloobchod, velkoobchod: -svíčky -včelí vosk -e-shop.

Zpracování produktů rostlinné výroby, chov skotu, produkce a prodej vajec.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Prodej: - racionální a bezlepková strava - zdravotní prádlo - masážní potřeby a biokosmetika.

Výroba: Dárkové předměty -malované hedvábí, trička -solné svícny, lampy -drátované mísy -drátované spodní prádlo -bytové doplňky Šperky -autorský šperk -výroba bižuterie na zakázku -kamenná bižuterie -kameny podle znamení -minerály, nerosty, drahé kameny -tvořivý materiál Výtvarné kurzy -techniky výroby bižuterie, malování na ...

Zlatnictví. Maloobchodní prodej: - klenoty.

Maloobchodní prodej: -metráž -úplety -tesily -dovozové hedvábí -krepy -podšívky -výstuže -galanterie.

Růžena Raždíková provozuje opravnu obuvi: - oprava obuvi, kabelek - výroba klíčů - oprava hodinek (výměna baterie).