Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Hlavní aktivitou ekologické zemědělské společnosti SUFOLK s.r.o. je živočišná výroba s produkcí mléka. Dále se zabýváme chovem a prodejem masného skotu. Najdete nás v obci Čížkov - Čečovice, okres Plzeň - jih. Výroba, produkce, prodej: - mléko, mléka. Živočišný výroba, chov, prodej: - masný skot - krávy. Pokud hledáte spolehlivého ...

Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Výroba, maloobchod: -spodní prádlo -plavky -pyžama.

JOKR s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej kamnových dvířek a sporákového kování.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, oprava, servis - osobní ochranné pracovní pomůcky, prostředky - pracovní obuv, oděvy. Ochrana dýchání, zraku, sluchu. E-shop.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

RUBELIT Rožná s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej mléčných výrobků a prodej BIO hovězího a vepřového masa.

fine energy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej výrobků z kůže a příslušenství, jedná se například o jezdecké potřeby, otěže, oblečení, ohlávky a mnoho dalšího.

Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství. Zároveň zajišťuje servis čističek odpadních vod (ČOV). Působíme v okolí Zlína. Servis čističek odpadních vod: Servis ČOV - MVDr. Aleš Musil tel.: 603104551 email: ...

Výroba, prodej čokolády. Čokoládovna - tel.: 605286816: - Zámecká čokoládovna Vizovice - předzámčí zámku ve Vizovicích, Provozní doba: Po - Ne: 9 - 17h. - Lázeňská čokoládovna Luhačovice - Vila Najáda, Provozní doba: Po - Ne: 9 - 17h. - Čokoládové království ZOO Lešná - areál ZOO, Provozní doba: Po - Ne: 9 - 16h. - Zámecká čokoládovna ...

Společnost VOBOSYSTÉM s.r.o. prodává a servisuje zemědělské, komunální a stavební stroje. Naleznete u nás traktory, sklízecí mlátičky, nakladače, stroje na zpracování půdy, mulčovače, štěpkovače, sekačky nebo kolové nakladače JCB. Provozujeme také agrobazar a půjčovnu. Naše společnost je autorizovaným prodejce strojů firem DEWULF, KUBOTA, KRONE, ...

Výroba, prodej: -výrobky z plastických hmot -polyethylenové hadice -balících materiálů z polyethylenu: -pytle -sáčky -obaly plastové PVC, obalů -polyethylenových výrobků: -plachty, plachet -fólie, folie pro stavebnictví -trojrozměrné plastové kryty, plastových krytů -3D obaly -vložky do beden.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

HARLEKÝN s.r.o. se zaměřuje na prodej chlebíčků, kanapek, chuťovek, salátů, obložených mís, slaných dortů a pomazánek.

Zlatnictví: -hodiny -zlato -šperky.

Prodej: -zbraně -pyrotechnika -doplňky -nože -optika aj.

Výroba pilařská. Impregnace dřeva. Zpracování - dřevní kulatina. Maloobchodní prodejna Střítež 48: - smíšené zboží: - potraviny - průmyslové zboží - drogistické zboží, drogerie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranných pracovních pomůcek, ochranné pracovní pomůcky: - pracovní rukavice - svářecké zástěry.

Maloobchod, prodej: - smíšeného zboží: - potraviny - nápoje - tabákové výrobky - drogistické zboží - průmyslové zboží.

Společnost XPneu s.r.o. je pneuservis: - osobní, SUV a lehké užitkové vozy všech značek - prodej pneumatik a hliníkových či plechových disků - přezouvání RUNFLAT pneumatik - opravy defektů - likvidace ojetých pneumatik zdarma - přezouvání (i s čidlem) a vyvažování kol - sezónní uskladnění pneumatik - mytí kol buď ruční nebo v myčce

Prodej, e-shop: - běžecké boty, běžecké a sportovní oblečení, sportovní doplňky a sportovní výživu

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.