Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

Zpracování: -zemědělské produkty. Výroba: -bramborové hranolky -potravinářská. Brambory, ovoce, zelenina. Pommes Frites Morava. Bramborové hranolky. Sušené bramborové kostky.

Květinářství, prodej: -květiny -dárkové předměty -doplňkové zboží.

E-shop zaměřený na kojenecké potřeby. Na jednom místě nakoupíte vše potřebené pro vaše miminko.

Společnost KAFOCAR s.r.o. ze Zlína se zabývá prodejem pneumatik všech rozměrů a značek od zahradní techniky až po lomové nakladače. Nakoupíte u nás i náhradní díly, autodoplňky a příslušenství pro Váš vůz. Jsme specialisté na plechové a ALU disky na všechny typy vozů. Poskytujeme i kompletní TPMS servis - jsme vybaveni diagnostickými ...

Výroba, prodej: -dekorativní ozdoby holubice, figurky, figurka, kytičky, miminka, prstýnky -svíčky, číslice -dortové stojany, dortové formy -filigránky, marcipán, kandované ovoce, trojbarevný kokos, aligátor, cikrárenské posypky -svatební figurky -jedlý papír na dorty, cukroví, zákusky. -pomůcky ke zdobení -dortové růže barev bílé, žluté, ...

Výroba, vývoj, vzorování, import, velkoobchod, expediční sklad: -ponožky, ponožka, funkční, thermo -punčochy, punčocha. Ubytování: -Chalupa KARRA, Kunčice pod Králickým Sněžníkem.

Farma Eden. Pěstování, výroba: - brambory - vajíčka. Služby: - lisování balíků. Jízdárna.

Velkoobchod, prodej, import, export: -použitý textil, secondhand -dle kvality, rychlosti prodeje a aktuální poptávky na módním trhu -exportovaný textil lisujeme do balíků hmotnosti 10kg, 15kg a 30kg -pánské, dámské, dětské oblečení -trička, mikiny, svetry, košile, halenky, šaty -bundy, kalhoty, šortky, sukně -plavky, spodní prádlo, čepice, ...

Maloobchod: -second hand -značkové zboží -kvalitní zboží -poškozené zboží Největší prodejce secondhandu.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

Chovatelské potřeby pro Vaše mazlíčky. Pelíšky, hračky, krmivo, oblečky, klece, terária, přípravky pro zahrady a jezírka.

Velkoobchod, maloobchod, export, import, prodejní sklad: -sklo -porcelán -skleněné, porcelánové doplňky -dekorace skla a porcelánu -dekorace dle vlastních návrhů na sklo.

Výroba, prodej, montáž, bezpečnostní zámky, uzamykací systémy: -bezpečnostní cylindrické vložky -visací zámky -nábytkové zámky, zámky do skla, plechu a shrnovacích dveří, dveře, uzamykatelná klika s půlvložkou GUARD -systémy generálního a hlavního klíče. Služby: -průzkum objektu -zaměření dveří na místě -montáž uzamykacího ...

Výtvarný ateliér, služby: - šperky z polodrahokamů - osobní obrazy - čakrové svíce - poradenství v oblasti rozvoje osobnosti.

Výroba, prodej, e-shop: - chovatelské potřeby: - seno pro drobné zvířectvo - podestýlka - senné copy.

Biofarma, pěstování: - obiloviny - pšenice špalda - oves - hrách - žito - hořčice - proso - zelenina - ovoce Živočišná produkce: - vejce - masný skot

Výroba - sportovní a ochranné sítě - rybářské sítě - průmyslové sítě a provaznické výrobky

E-shop: - nové i použité dámské a dětské oblečení

Prodej, obchodní zastoupení: - dermatokosmetika značky Laboratoires Renophase

Bylinář a diagnostik Kamil Duraj. Bylinka-Kamil Duraj je eshop 53leteho léčitelé z Petrova nad Desnou u Šumperka. Kromě kamenného bylinařství, které provozuje v Šumperku na ulici M.R.Štefánika 8 je znám především jako diagnostik tělesného u duševního zdraví. Jeho poradny jsou umístěny v Praze, Ostravě, Brně, Zlíně a Šumperku. Zájem o jeho ...

E-shop s dárkovými předměty - gratulační knihy - řezané svíčky - náušnice - ručně šité kabelky - keramika.