Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej originálních triček s cyklistickou nebo australskou tématikou z bavlny i funkčního materiálu s povrchovou úpravou CoolFit.

Veritas, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů jakostních a přívlastkových BIO vín.

Vinařství Veselý s.r.o. provozuje rodinné vinařství, obhospodařuje 20 hektarů vinic a vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín.

provoz květinářství Nathflowers. Příprava flowerboxů a dárkových boxů, květinové vazby pro různé příležitosti. Zajistíme výzdobu prostorů - hotely, restaurace a další. Narozeninová a květinová svatební výzdoba. Plnění balónků héliem. Rozvoz v rámci Ostravy zdarma.

E-shop se stylovými látkami. Možnost osobního vyzvednutí a prohlídnutí látek na provozovně v Rozstání. Prodej metráže - bavlněné a dekorační látky, gázovina, froté, kočárkovina, kojenecký plyš, koženka, kožešiny, len, minky, podšívky, softshell, sportovní látky a další.

Vinařství Pavlovín, spol. s r.o. Vína z Pavlovína se rodí v jedné z nejvyhlášenějších vinařských podoblastí ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě. První zmínky o vinařství Pavlovín, spol.s r.o. ve Velkých Pavlovicích jsou staré více než 750 let. Firma byla založena v roce 1994. Od samého počátku se snažila o výrobu vín vyšší ...

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Vinařství. Vyrábíme a prodáváme vína sudová, lahvová, přívlastková, odrůdová. Výroba, prodej víno, vína - 17 odrůd. Pořádání degustace, ochutnávky vína. Vinný sklep, sklípek.

Vinařství: -výroba, prodej vína, víno, vín -červené, bílé víno -lahvové víno -pěstování vinná réva, hrozny, hrozen -vinařská oblast. Sklep s posezením.

Vinařství Josef Dufek. Penzion, ubytování. Vinařský sklep, sklípek, rodinné vinařství: -víno, vína, víno -odrůdová, přívlastková, archivní -odrůdy-Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Neuburgské, Scheurebe Sylvánské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a šedé, Tramín červený, Sauvignon, Pálava, Muškát moravský, ...

Rodinné vinařství. Víno, vinařství: -výroba a prodej vína -vinný sklep -degustace 25 os. -ubytování 5 X 2lůžkové pokoje -zajištění občerstvení.

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař: -výroba, prodej vína -pěstování vinné révy v chráněné krajinné oblasti Pálava Víno: -lahvové, sudové -červené, bílé -přívlastková vína -ochutnávka, degustace, koštování vína -pořádání akcí-vinný sklep, ve sklepě -večírky, narozeniny, firemní akce, oslavy. Odrůdy vín: Rulandské bílé, šedé, Chardonnay, Tramín, ...

Anna Hádlíková se zaměřuje na prodej sušených a umělých květin, dekorací a doplňků pro aranžéry.

Farma. Pěstujeme cherry, koktejlová, keříková rajčata, salátové okurky. Vlastní med květový. Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, zakázková výroba: -zahradní a bytové doplňky z umělého kamene: -fontány, kašny, vázy -sochy, sošky, -sloupy, sloupky, stavební doplňky -lavice, stoly -balustrády - různé tvary, výšky -květinové nádoby výrobky jsou mrazuvzdorné, stálobarevné.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.

Služby: -Penzion -Ubytování -Vinařství -Prodej vín -Výroba vín.