Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
V prodejně ve Frýdku-Místku najdete kvalitní českou módu pro dámy i pány a značkové oděvy tradiční české výroby i evropských značek. Prodej oděvů - značková móda Vigoss, Jeans, Yves, Koutný, Hattric, Zerres. Pánské oděvy - saka, košile, obleky, pláště, kožené opasky, kalhoty, mikiny, trička, bundy, jeansová móda - kravaty, motýlky, ...

Rodinné vinařství Bílkovi - Věra Bílková vyrábí převážně z hroznů vlastní produkce, což je jeden z předpokladů pro produkci kvalitních vín. Při zpracování hroznů vycházíme z tradičních poznatků výroby vína s použitím moderních technologií. Naší filozofií je produkovat příjemná vína, čehož lze dosáhnout precizností, pokorou a být vínu na blízku, ...

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Mikrovinařství Koubek. Prodej víno, vína. Degustace vín v rodinném sklepě. Vína jsou vyrobena z hroznů vlastní produkce zrajících v našich vinicích ve viniční trati Aeibis, vinařské obce Ivaň.

Vinařství, výroba, prodej, maloobchod: -láhvové odrůdové a přívlastkové víno, vína, vín -sudová vína -odrůdová a stolní. Pro zákazníky možnost prohlídky vinného sklepa a technologií výroby, ochutnávky. Doprava k zákazníkům. Nabízíme posezení v prostředí vinařského sklepa v oblasti zvané Nechory. (max. pro 20 osob). Občerstvení ...

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Prodej: - květiny řezané, pokojové, sušené, umělé - vazby - trvalky - dřeviny - postřiky a hnojiva Vína lahvová i sudová z vlastní produkce

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Návrh, výroba, dodávka: -Al odlitky vysoké kvality -přesné hliníkové odlitky metodou vytavitelného modelu -pro průmysl letecký, elektrotechnický -obory medicínské, strojírenské -výroba voskových modelů podle vaší dokumentace i vaší konstrukce.

Prodej, maloobchod, e-shop: - zábavní a profesionální pyrotechnika. prodejna: Lipová 603, Česká Kamenice

Rodinný podnik, který má 18 letou tradici s prodejem grilovaných kuřat. Připravuje grilovaná kuřata podle jedinečné receptury, naše vlastní kořenící směs a marináda zaručí originální chuť. Nejedná se o žádnou strojovou výrobu, nevyužíváme polotovary.

Maloobchod, prodej, e-shop: - dárkové zboží - regionální speciality - přírodní oleje - sirupy.

ByloByLibo s.r.o. provozuje e-shop a obchod s dekoracemi a různými produkty a zaměřuje se na balící a dárkové služby.

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Zaměřujeme se na prodej elektronických cigaret a jejich příslušenství. obchod: Štěpánkova 93, Chrudim I, 537 01

Vinohradnická, vinařská společnost. Pěstitel vinohradů 160 ha. Zpracování, výroba, prodej: -produkce hroznů -vína, víno, vín*, moštů -Bzenecká lipka -Bzenecký Zlatý hrozen -sekt - Chateau Bzenec -kudná vína řady Chateau Bzenec a Chateau Bzenec Domaine

Ovocné přírodní sirupy, marmelády a pečené čaje vyrábí naše firma HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně, okres Kroměříž. Ochutnejte náš vlastní vaječný koňak, pesto a další pochoutky pouze z přírodních a čerstvých surovin. Vše zakoupíte v prodejně nebo e-shopu. Zakoupit můžete také bylinné masti, krémy, čajové směsi (např. jarní detox), pesto z ...

Sýrárna v samém srdci Pálavy je pro Vás otevřena již od roku 2014. Zaměřujeme se na výrobu kravských a nově i kozích sýrů, které ručně zpracováváme za použití regionálních potravin. Pro naše zákazníky vyrábíme čerstvé sýry bez příchuti, nebo s bylinkami z naší zahrádky, chilli, ořechy, měsíčkem a jinými jedlými květy či česnekem. Dále pak ...

Libor Vacenovský provozuje vinařství a vyrábí jakostní a přívlastková bílá, červená a rosé vína.

Ondřej Brdečko provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu přívlastkových a jakostních vín s roční produkcí přibližně 15 000 lahví.

Vinařství, výroba, prodej vína. Vinný sklep. Posezení ve sklepě. Ochutnávky vín.

Vinařství, výroba, prodej vína. Zabýváme se výrobou přívlastkových vín a z části moravských zemských vín. Prodáváme lahvová i sudová vína. Ubytování ve dvou třílůžkových pokojích se společným sociálním zařízením a plně vybavenou kuchyňkou Vinotéka.

Služby, výroba, prodej: -řízené degustace -kapacita cca 18osob -bílá a červená vína. SIMPLY WINE – prostě Víno, se Vám vybaví při sklence našeho vína a o to přeci jde, zahoďte všední starosti a nechte víno ať Vás pohltí, simply wine. Fakturační adresa: -Lacinova 7, Brno.

Vinařství - pěstování a zpracování révy vinné - výroba a prodej vín.