Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej v oblasti technických textilií.

Naše Koncertní agentura Klasik-koncert vznikla za účelem propagace a produkce koncertního operního umění s cílem zaujmout vnímavé posluchače prostou, přirozenou, srozumitelnou a přijatelnou formou. Provádíme živou koncertní produkci koncertních a operních árií a písní složenou z nejkrásnějších hudebních pokladů světoznámých operních skladatelů. ...

AUTOPRESTO.CZ s.r.o. se zaměřuje na karosářské, lakýrnické a servisní práce, dovoz a prodej automobilů, náhradních dílů a pneumatik a provádí odtah vozidel.

ETIMAX s.r.o. se specializuje na výrobu a dodávku samolepících etiket, mobilních terminálů, snímačů, karbonových pásek, tiskových hlav, termotransfer tiskáren a dalších technologií.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. se zaměřuje na dovoz a prodej strojů pro stavebnictví, vysokotlakých komponentů a pracovního oblečení.

Chocolate Hill s.r.o. se zaměřuje na výrobu čokolády a čokoládových výrobků metodou Bean to Bar. V sortimentu je možné vybírat BIO tabulkové čokolády, na váhu, oříškové krémy a čokoládové dárky.

Radim Svoboda provozuje opravnu a čistírnu oděvů, prodává pelechy pro psy, chovatelské potřeby, molitanové desky a zbytky látek.

PEČEME JINAK s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sladkých dortů a dezertů.

Zabýváme se výrobou, prodejem i výkupem a opravou europalet. Dřevěné europalety vedeme skladem, ať už nové, zánovní a použité. Vedeme klasické dřevěné europalety STANDARD o rozměru 80 x 120cm. Provádíme výkup europalet, které vám zabírají místo ve vaší firmě. Popřípadě vám vaše poškozené europalety opravíme. To vše zařídíme včetně ...

Společnost LAGEN se zabývá ruční výrobou kožené galanterie od roku 1997. Kožená galanterie je vyráběna pod registrovanou ochrannou známkou LAGEN®. V našem sortimentu jsou výrazně zastoupeny kožené peněženky. Jedná se o dámské peněženky, pánské peněženky a číšnické peněženky. Významnou částí produkce jsou kožené klíčenky, etue a dokladovky. ...

Internetový prodej fairtradové kávy, čajů, čokolády, kakaa, vína, sušeného ovoce a oříšků, cukru. Možnost osobního vyzvednutí zakoupeného zboží. Velkoobchod i maloobchod. Veškeré zisky z prodeje pomáhají financovat činnost neziskové organizace NaZemi.

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.

Vyrábíme gravírované a tištěné štítky s logem na značení výrobků. Oděvní etikety, údržbové etikety, aplikace, nažehlovací obrázky, nažehlovací loga.

Účetní a daňové poradenství. Prodej: - textil a textilní galanterie.

Naše firma se zabývá prodejem kancelářských a školních potřeb, obalových materiálů, papíru a tiskopisů. Dále se zabýváme výrobou poštovních razítek včetně textové raznice a provádíme i laserové řezání a gravírování. Součástí našich služeb je také velkonákladový i malonákladový barevný tisk letáků, prospektů, vizitek, bloků, kalendářů, bannerů a ...

Výroba, dodávka, prodej: - komponenty ze silikonových kaučuků pro aplikace v průmyslu, ekologii a pro speciální použití - silikonová technická pryž lisovaná různé tvarové dílce, lisované desky, dudlíky, šidítka a další - tvarové výlisky - O kroužky, ploché kroužky, manžety, prašnice, rámečky, průchodky, krytky, záslepky, dorazy, pružiny a ...

Psal se rok 2002 a v hlavách Vladimíra Lilka a Radima Čápa se zrodil nápad pro společné podnikání. Ve stejném roce otevřeli malý krámek se spojovacím materiálem, kterému se dařilo tak, že se o šest let později přemístili do Ladovy ulice v Hradci Králové, kde navázali na původní obchod, ve kterém měl tento sortiment již dlouholetou tradici. ...

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Štěpanovský servis s.r.o. se zaměřuje na výrobu papíru a výrobků z papíru, obalů, kartonáž, vlnitou lepenku a další produkty.

Kamenný obchod se širokou nabídkou krmiv a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Prodej, výkup: - investiční zlato a stříbro.