Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

VSB Lighting s.r.o. se zaměřuje na prodej komponentů pro strojírenství, kotevní techniku, stavební chemii a na svém e-shopu má i široký výběr nářadí a komponentů.

CBD STAR s.r.o. se zaměřuje na výrobu, velkoobchod a prodej konopných olejů, kosmetiky a a doplňků na e-shopu.

Hana Švédová se zaměřuje na výrobu lan, pletených šňůr a provazů.

Společnost Custom Sportswear s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej pánského a dámského sportovního oblečení s vlastním potiskem.

Společnost spolu-bez-lepku s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej bezlepkového pečiva, cukrářských výrobků a potravin.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Společnost Waterdrop CEE s.r.o. se zaměřuje na výrobu ovocných a bylinných příchutí ve formě kostek určených do perlivé i neperlivé vody.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

-Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků

Zabýváme se lyofilizací českých potravin. Tento termín je známý i jako sušení mrazem. Jsme schopni i pronajímat lyofilizátor.

Služby: - aranžérská tvorba, květinové aranžmá - realizace - terasy, balkony, zahrady - vyladění, harmonizace - soukromé i firemní interiéry - prezentační výzdoba interiérů: - restaurace, kavárny, hotely, společenské místnosti - svatební floristika - sezónní výzdoba - velikonoce, dušičky, vánoce.

ZENZERO se zaměřuje na výrobu a prodej produktů obsahující zázvor, jedná se například o sirupy, bonbóny, sušenky, koření a mnoho dalšího.

Společnost Ondřej Košťálek s.r.o. provozuje specializovanou prodejnu s dámskými a pánskými hodinkami, hodinami a šperky.

Michal Zemek spol. s r.o. provozuje internetový obchod s různými druhy piercingů, komponentů a náušnicemi.

Cukrářská výroba a studená kuchyně Vlastimil Kunc z Brna připravuje slané i sladké dobroty na Váš stůl. Přichystá pro vás chlebíčky, obložené mísy a další výrobky studené kuchyně. Upeče svatební dort, cukroví, koláčky a další dezerty a cukrářské výrobky pro jakoukoliv příležitost.

Společnost XISS s.r.o. provozuje internetový obchod a vyrábí a prodává kožené a textilní batohy, tašky, psaníčka, kabelky a šperky.

Společnost ANETA STYLE CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu dětského, dámského i pánského oblečení na zakázku a firemního a reklamního textilu.

Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, sušené - květináče, truhlíky, obaly na květiny - dekorace, aranžmá do interiéru. Služby: - aranžování svatby, svatební hostiny - svatba v jakékoliv barvě - dekorace, květinová výzdoba - restaurace, kostely.

Výroba a prodej: -cukrářské zákusky -dorty ad..

Výroba a prodej cukrářských zákusků, dortů, rolád, mini zákusků ad.