Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej výrobků slazených stévií. V nabídce máme čokolády, džemy, sušenky, sladidla, krémy, semena, sušenou stévií ... www.mojestevie.cz

Import, obchod, prodej, e-shop: -dekorace interiérů i exteriérů, do bytů i zahrad -dárky pro Vaše blízké, přátele i obchodní partnery -zlaté i stříbrné mince a medaile -adrenalinové potěšení (skoky z letadla, tandem seskoky s profesionálem, JUMP TANDEM) -antik - starožitnosti -archeologické reprodukce -aromalampy a vonné ...

Společnost GREENIS trade pass s.r.o. nabízí na svém internetovém obchodě: - dřevěné hry (herní tabule, magnetky, pexesa a tvary) - herní samolepky - bytové doplňky (dřevěné stojánky, svícny, pastelkovníky)

Společnost Dream bedroom interiors s.r.o. na svém eshopu: poskytuje nákup: - matrace - postele - rošty - polštáře - příslušenství aj.

Společnost K SOBĚ DOMŮ s.r.o. zabezpečuje realitní služby, komplexní služby v realitách - od inzercí, přes pořízení fotografií, realizaci 3D půdorysu až po prodej nemovitostí vč.vypracování všech smluv.

Společnost EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. nabízí: - italské módní zboží - outletového oblečení

Držitelé ČSN EN ISO 9001:2001. Výroba: -dřevěné obaly-paletové nádstavce -obalové materiály -určeny pro přepravu a uskladnění zboží na EUROpaletách -možnost nastavení různé výšky. REWORK : 100% kontrola odlitků, výkovků, plastových dílů a ruční opravy Elektronická úprava vody: -ochrana před tvorbou pevných usazenin v tepelných ...

MAWIAN Trade s.r.o. provozuje vinotéku CRUSTUM, která slouží zároveň jako výdejní místo e-shopu Mladá vinotéka. Vinotéka CRUSTUM Rokycanova 3 615 00 Brno - Stará Osada Otevírací doba: PO - ČT 13:00 až 21:00 PÁ 13:00 až 22:00 SO 14:00 až 21:00 NE zavřeno

Společnost Hanks s.r.o. nabízí: - střešní produkty - fasádní produkty - parozábrany - zahradní textilie. Výdejní sklad - adresa: Řetechov 70, 763 26 Luhačovice.

Maloobchod, prodej: - zubní kartáček - zubní pasta - rovnátka - dentální hygiena.

E-shop a kamenná prodejna se zbožím pro děti a maminky. Prodej kočárků a příslušenství značek Cybex, Thule, Joolz, Muuvo. Kojenecké potřeby, hračky, autosedačky, nosiče.

Příprava originálních kytic v luxusním nebo lučním stylu tvořených ze sezónních květin. Možnost objednávky květinové vazby přes e-shop. Smuteční a svatební floristika.

Příprava originálních kytic v luxusním nebo lučním stylu tvořených ze sezónních květin. Možnost objednávky květinové vazby přes e-shop. Smuteční a svatební floristika.

Prodej a zakázková výroba barevných a reflexních nažehlovaček. Potisk triček, zápisníků a dalších dárkových předmětů.

Medisun profi s.r.o. vyrábí a vyvíjí: - spotřební materiály - hygienický program - ucelený program lékařského mobiliáře pro operační sály, přípravny a laboratoře - přístroje pro gastroenterologii, endoskopii - desinfektory - vyplachovače ložních mís - lékařská kosmetika - ochranné pomůcky a další. Poskytujeme záruční i pozáruční servis, ...

Služby - finanční, manažerskéh a obchodní.

Společnost Mlsalín, s.r.o. provozuje eshop se zdravou výživou: - ořechy, sušené plody - kosmetika - speciální mouky - zdravé oleje - koření - semínka aj.

Krejčovství "U Štíra" nabízí v Praze služby dámského a pánského krejčovství na zakázku. Součástí naší nabídky služeb jsou také opravy a úpravy oděvů, zakázkové šití, výroba textilní galanterie (povlékání kožených a koženkových knoflíků ve všech velikostech a barvách) a prodej textilní galanterie. Nabízíme např. barevně povlečené vycpávky, se ...

Společnost Čechovi - centrum, s.r.o. prodává na svém eshopu: - dětské outdoorové a sportovní oděvy - dřevěné hračky

Společnost Globmetal CZ, s.r.o. zajišťuje prodej hutního materiálu.

Společnost BotaCoffee s.r.o. provozuje pražírnu kávy. Pražíme až po objednávce, zaměřujeme se na nejlepší kávy světa a vlastní směsi. Prodáváme vybavení pro přípravu kávy.

Společnost zajišťuje poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Prodejna, servis i eshop zahradní techniky: - traktory, ridery, sekačky - křovinořezy, pily, provzdušňovače - malotraktory, kultivátory, vodárny - čerpadla, štípače, sněhové frézy - akumulátorové, elektrické, ruční nářad - aku šroubováky, vrtačky, bourací kladiva - úhlové brusky, hoblíky, vysavače - elektrocentrály, míchadla, ...

Prodej, výroba, výkup, servis: - palety Brno - Líšeň, Trnkova 111, u III. brány Zetoru Po-Pá 7:00 - 15:00 tel: 60537557 Rozvoz palet po celé ČR.

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.