Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, ...

Internetový portál pro zdraví a zdravý životní styl. Zdraví a krása: - návody - rady - doporučení. Vliv měsíce na lidské tělo a psychiku, online lunární kalendář. Léčivé rostliny, zdraví prospěšné potraviny, recepty pro zdraví. Zdravá zahrada: - rady a tipy - zakládání zahrady - péče o rostliny. Sekvenace DNA: - analýza ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -plsti (plsť, filc) -technické, obuvnické, dekorační podlímcové, sedlářské, pro hudební nástroje, zednické -segmenty podle nákresů, hobby balení (roličky, balíčky) -samolepicí plsti -netkané textilie (vpichované, filtrační, speciální) -technická plst -hudební plst -obuvnická plst -sedlářská plst -podlímcová ...

MP Auto s.r.o. provádí činnosti: - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Prodej: - italské potraviny - sýry - uzeniny - těstoviny

Služby: - zajištění komplexní vyšetření u lékařů a pobyty v lázeňských centrech pro zahraniční klientelu

Marivet, s.r.o. je maloobchod s dámskými oděvy.

Cukrárna PUSINKA je cukrárna, kde je zajištěna výroba a prodej: - zákusky - dorty - minidezerty - cukroví na svatby - vánoční cukroví.

Lékárna lemon. Eshop, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa.

Lékárna lemon. Eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa - krása, péče - potřeby pro matku, dítě.

Lékárna lemon. Internetový obchod, eshop, maloobchod, prodej: - léky, léčiva - doplňky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

M-BYT design, s.r.o. provozuje na svém eshopu prodej nábytku a dekorací.

FEIFERstav, s.r.o. je společnost poskytující zateplení fasád, umělecké fasády, štukové, výstavbou hrubých staveb a kompletních rodinných domů.

Činnost: - služby v oblasti vizuální komunikace se zákazníky

E-shop: - bezpečnostní technika - sluchátka, reproduktory - sportovní kamery - LED svítilny - kancelářské potřeby - obalové materiály - úklidové prostředky...atd.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA - tlakové lití hliníku a zinku - Al, Zn - lisování plechu - nástroje pro tlakové lití Al a Zn a tváření plechu - lakování - galvanické pokovení - montáže ZÁMKY A KOVÁNÍ - visací zámky, heslové visací zámky - speciální přídavné zabezpečovací mechanismy - kolové zámky, lanka na uzamykání - uzamykatelné ...

Výroba, prodej: - oděvy (šaty, košila, saka) - uniformy - ubrusy, vlajky..atd

Internetový obchod, e-shop: - kondomy - lubrikační gely - erotické pomůcky.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

Kavárna kde to voní - káva, svatokopecké pivo, kvalitní čaj, horká čokoláda, zmrzlina vlastní výroby, zákusky, limonády a další. Navštívit můžete i náš e-shop s čaji, kávou a regionálními produkty.

PAPÍR A TISK s.r.o. poskytuje papírenské služby, jako je: - laminování -digitální a velkoformátový tisk - ražba, vazbu apod.

ANIMALEX, spol. s r.o. provozuje web ivcelarstv.cz, kde prodávají včelařské potřeby.