Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Kamenná prodejna v Kopřivnici a e-shop s pracovními ochrannými pomůckami. Prodej pracovních rukavic, obuvi a oděvů, drogerie, speciálních ochranných oděvů, pomůcek pro ochranu zraku, sluchu a hlavy, ostatní doplňky.

Firma ZVEREXPELÁN s.r.o. provozuje ve Velké Bíteši prodejnu chovatelských potřeb. Nabízíme: - chovatelské potřeby - krmiva - krmné směsi a koncentráty - akvaristické zboží - akvaristika, terarijní zvířata.

Velkoobchod, prodej, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Create4u s.r.o. se zaměřuje na prodej písku a výrobu šablon a dalších potřeb pro tvorbu pískových obrázků.

Mgr. Sylvie Zouharová Dyková provozuje salón první republiky, ve kterém se zaměřuje na tvorbu a půjčování oděvů, doplňků a replik.

Tasovické vinařství: -výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín.

Vinný sklep. Prodej, ochutnávka: -Veltlínské zelené -Ryzlink Rýnský -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

Import, balení, distribuce, prodej : - rýže - luštěniny - obiloviny.

Autorizovaný prodejce a dovozce nářadí DEWALT, Black-Decker, STANLEY. Eshop, prodej: - AKU, ruční nářadí - elektrické nářadí - zahradní nářadí - měřící přístroje - kompresory - dílenské vybavení - náhradní díly.

Prodej - trafika -správa a údržba nemovitostí

Barbora Štěpánková provádí výrobu a prodej: - keramika, kamenina - nádobí, čajové konvice, hrnky, hrníčky, misky, talíře - svícny, aromalampy - šperky - dárkové zboží.

Velkoobchod, prodej: -oleje, maziva pro dopravu, průmysl, olejářské produkty. Rozbíjení, rozrážení: -emulze. Likvidace, čištění: -kaly -odpadní průmyslové vody. Zastoupení: -FUCHS (Severní Morava): -oleje hydraulické, převodové -maziva-plastická, chladící -emulze -produkty pro vozidla, pracovní stroje, tvářecí stroje ...

Prodej volně prodejných zbraní, zbraní kategorie D a pyrotehcniky.. Vzduchovky, luky, kuše, plynovky, pyrotechnika, prostředky k sebeobraně. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. Import a export. Jsme výhradním zastoupením německé firmy Umarex.

Firma Protocol CZ spol. s r.o. provádí: -hydroizolace plochých střech z folií i asf.pásů -opravy i pokládka nových střech z plechových velkoplošných krytin -dodávky dřevokonstrukcí -dřevěné fasády, terasy a obklady -instalace záchytných systémů proti pádu osob -stavebnice tesařských konstrukcí pro montáž svépomocí -dřevěné přístřešky z ...

Sýrárna Frenštát - produkty: - farmářské sýry, goudy, kozí sýry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyére, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francouzské uzeniny, vinné želé) - dárkové balení vína, sýrů a delikates - sýrové mísy.

Správa budov. Internetový prodej: - hračky - hry - stavebnice - bazénové chemie pro bazény a vířivky - antikorozní barvy a spreje pro spodky aut - biochemie pro dům a zahradu.

DOMEAplast s.r.o. produkuje: - výrobky z plastů, převážně pro domácnost - tampoprint - reklamní potisk - sítotisk - AROMAVISAČKY- voňavá reklama - zakázkové ruční montáže a balení výrobků - chráněná dílna - náhradní plnění.

Biopotraviny a zdravá strava: - bezlepkový koutek - luštěniny - nápoje - cukrovinky a jiné pochutiny - omáčky - kečupy - pečiva - sladila - čaje - dia produkty - ořechy, semínka, jádra - polotovary a směsi - řasy - koření - oleje a tuky - pomazánky, paštiky a džemy Doplňky stravy - ječmen - zelená káva - ostropestřec - ...

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Výroba strojů a zařízení Klempířství a oprava karoserií Zámečnictví, nástrojářství

Obchůdek u Popelek nabízí svým zákazníkům drogerii a kosmetiku v bio kvalitě. Bezobalová ekodrogerie nezatěžuje životní prostředí a navíc získáte díky ekologicky šetrným čistícím prostředkům perfektně uklizené prostory. Prodej bezobalové a obalové ekologické drogerie a kosmetiky v kamenném obchodě. Zboží zakoupíte na e-shopu s možností ...

VČELAŘSKÉ POTŘEBY, PRODUKTY A VČELÍ ÚLY E-shop vcelka-shop.cz je zaměřen na prodej potřeb pro včelaře. Snažíme se sortiment stále rozšiřovat. Včelaření je našim koníčkem a snažíme se propagovat včelaření nejenom mezi včelaři ale i mezi veřejností. Provozujeme i kamenný včelí obchod ve Vrchlabí. V naší nabídce naleznete nástavkové úly, jak ...

Prodej: - potřeby pro včelaře - včelařské produkty: - med - medovina - propolis.