Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej hygienických pomůcek. Dodáváme bytové vůně, profesionální úklidové systémy, bytovou drogerii, kosmetiku a ochrannou pracovní kosmetiku, hotelový program, dávkovače a zásobníky, obalový materiál, textilní čistící útěrky.

Internetový obchod a kamenná prodejna pracovních oděvů v Táboře. Objednat si můžete pracovní oděvy, obuv a rukavice, zboží pro práci ve výškách, prostředky pro ochranu zraku, sluchu a hlavy.

Internetový obchod s prostředky pro ochranu zdraví při práci i volnočasových aktivitách. Prodej vybavení pro profesionální hasiče i dobrovolnické jednotky.

Středisko výroby: -prodej nafta náhradní díly (nákladní auta, traktory) oleje mazadla -výkup, prodej zemědělské komodity obilí -výroba zemědělská rostlinná živočišná -autodoprava Liaz Avia -opravárenství, servis zemědělská technika nákladní automobily (vozy). Středisko masovýroby: -prodej ...

3M Autorizovaný distributor. Nabízíme sortiment produktů 3M: - lepicí pásky - lepidla - samolepicí suché zipy - pružné dorazy - brusné materiály - elektro - okenní fólie - autofólie. Dále prodáváme: - osobní ochranné prostředky - protiskluzné pásky - speciální materiály 3M Scotch.

Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

Nákup, prodej, dodávka: - kovové ohradové palety, gitterboxy, atypické palety, skládací palety s víkem.

Činnost: - realitní služby - instalace počítačů

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a ...

Prodej, maloobchod, vekoobchod, e-shop, internetový obchod: - školní a kancelářské potřeby: - dárkový papír a obalová technika - dárkové zboží - blahopřání a pohlednice - tiskopisy - kancelářské doplňky - domácí obalová technika-mikrotenové sáčky, tácky, ubrousky - party program - karnevalové doplňky - aktovky a ...

Prodej: - bezlepkové potraviny - RAW potraviny - výživové doplňky

Prodej, e-shop: -stavebnice LEGO -Barbie, Princ, kůň s křídly, panenky -hračky, hračka, kostky, hodiny, kalkulačka, pejsek, roboty, želvičky, gormiti -zpívající nočník, zvířátka s přísavkami, zvuková mašinka, vkládačka kostka, zatloukací želva -My little Pony, Littlest pet Shop.

Výroba: - bavlněné ponožky: - dámské - pánské - dětské - zdravotní ponožky.

Česká společnost Darka company s.r.o. z Brna je obchod zaměřující se především na prodej různých druhů káv a čajů. Kromě čajových směsí, pražených káv a bylinek má k dispozici v sortimentu více než 1100 druhů zboží a vybrat si můžete také na e-shopu. O čerstvost kávy Arabica je postaráno prostřednictvím pražírny, kde jsou vybírány jen ty nejlepší ...

Výroba a prodej reklamních předmětů a dárků - potisk reklamních předmětů a dárků - výroba na míru - textil - kancelářské potřeby.

Dodávka, prodej - gumárenské směsi - silikonové směsi - pryžové fólie - poradenství v oblasti gumárenských směsí a pryží.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií

Pneuservis, autoservis - prodej a montáž pneumatik.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba kovových a plastových lišt

Produkce rostlinných a živočišných výrobků. Vyroba: - sýry - mléko

Výroba a prodej slunečnicového oleje značky GRANDE. Nákup a prodej potravin FMCG ( káva, energetické nápoje, apod. )