Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
V sortimentu naší prodejny naleznete kvalitní pánské oděvy českých značek. Nabízíme pánské košile, obleky, kalhoty, společenská i sportovní saka, trika, pyžama, polokošile, svetry, vesty, kravaty, motýlky, rukavičky do tanečních a další doplňky. Můžeme Vám nabídnout největší výběr košil v Táboře.

Cukrářská výroba, prodej: - cukrářské výrobky: - cukroví, cukrovinky, zákusky, dezerty - dorty.

Vinotéka JCV. Prodej: - lahvové víno - výběrová vína přívlastková - sudové víno - pivo - zastoupení pivovaru Svijany: - užší sortiment lahvového piva - dárkové džbány - švýcarské a belgické čokolády - tuzemské sýry - dárkové předměty k vínu - dárkové poukazy.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky.

Internetový prodej přípravků s obsahem konopí. Prodej konopných semínek pro pro výzkumné, vědecké, potravinářské účely.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pomůcky

Specializujeme se na dodávku komplexního sortimentu ochranných pomůcek pro strojírenský, zpracovatelský průmysl, stavebnictví a zdravotnictví. Dodáváme pracovní obuv, rukavice a pracovní oděvy, jak sériově vyráběné, tak i oděvy šité zakázkovou výrobou.

Internetový obchod, kamenná prodejna se zdravou výživou. Prodej: - bezlepkové, bezlaktózové potraviny - vegetariánská a RAW strava - bylinné čaje a tinktury - ekologicky šetrné čisticí prostředky Ecover.

Kamenná prodejna a eshop Slunečnice: - zdravé potraviny - bio i nebio produkty - potřeby pro domácnost - doplňky stravy - bylinky - kosmetika, drogerie - aromaterapie, muzikoterapie.

Internetový prodej: - pletacích a háčkovacích přízí - výplňových materiálů pro tvorbu hraček, pufů, polštářů - knoflíky, špendlíky, háčky, jehlice.

Výroba čistě přírodních čisticích prostředků, bio drogerie a přírodní kosmetiky pod zn. CLEANEE a ISOKOR Další sortiment: - nanoimpregnace na pevné povrchy, textil nebo dlažbu, fasády, střechy a dřevo.

Prodej bazarových produktů: - lednice, pračky, myčky aj. domácí spotřebiče - elektronika - hračky a jiné. Převážně jde o zboží z výstav, předváděcích akcí - zboží může i nemusí mít kosmetické vady.

Internetový obchod Nejstany.cz, eshop, prodej: - židle - toaletní stolky - poštovní schránky - stoly - barové, jídelní, konferenční - noční stolky - komody - zahradní slunečníky - vánoční stromky - nůžkové stany STANDARD, POLOPROFI - příslušenství ke stanům - cateringové stoly a židle - gastro - fritézy, konvektomaty, ...

Velkoobchod, eshop, internetový obchod, prodej: - úchytky, knopky - háčky - věšáky.

MIHAL - Dekorace Iva se zaměřuje na dekorace na zeď, věnce, kovové a kované výrobky. Na svatbu Vám připraví svatební kytici, klopu pro ženicha, náramky pro družičky a dekoraci na stoly. Najdete nás na adrese: Dr. Horáka 1344/19a, 796 01 Prostějov

Paní Lenka Francová se v rámci své podnikatelské činnosti, věnuje poskytování služeb v oblasti textilní výroby. Zaměřuje se zejména na šití oděvů, pletení a také háčkování. Veškeré výrobky jsou originální a jedinečné. Firma se nachází na adrese Ludvíkova 715, Náchod. Činnost, služby, práce: - výroba a šití oděvů - zakázkové šití oděvů - ...

Abrosie design se zaměřuje na oblast květinářství. Společnost prodává řezané i pokojové květiny, dekoraci, svatební kytice, doplňky do interiéru a exteriéru.

PLANETA HUB Léčivé houby (hlíva, shii-take, reishi) - pěstování a prodej Sušené a mleté houby pro podporu zdraví a jako prevence civilizačních onemocnění. Reprodukční materiál hub, houbové sadby a substráty. Poradenství a konzultace v oblasti pěstování hub. Malo a velkoobchod s houbami.

Řeznictví a uzenářství Kroupa nabízí široký sortiment masa, uzenin, masných výrobků, polotovarů a různých specialit. U všech výrobků dbáme na to, aby splňovaly ta nejpřísnější kritéria kvality a čerstvosti. Naší specializací je výroba uzenářských výrobků podle tradiční receptury bez chemických konzervantů. Prodáváme maso od českých dodavatelů. ...

Specializovaný e-shop pro: Prodej elektrických plechových vláčků MERKUR, Kovových stavebnic MERKUR, Funkční modely parních strojků MERKUR, Dětská vozítka a nářadí na písek. Prodej náhradních dílů na vláčky MERKUR, Servis a opravy vláčků.

Prodej - hodinářské zboží JAPAN CBM, Q&Q - šperky z chirurgické ocelivýroba - dřevěné hodiny

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinařství. Chov československých vlčáků.

Výroba vína: - Sylvánské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé, Kerner (kříženec Ryzlinku rýnského a Trolínského) a Dornfelder. Prodejna vín. Řízené degustace.

Výroba plastových komponentů pro automobilový a spotřební průmysl: - panoramatické střešní komponenty - sluneční clony ve střešním systému - kryty řízení motoru - motorové kovové komponenty - klimatizace - vnitřní výbava Technické lisování: - filtrační systémy první třídy - bezpečnostní prvky - komponenty s využitím v letectví ...