Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Reklamné činnosti Leasing spojený s financovaním Montáž, oprava, údržba elektrických zariadení Poradenská činnosť v oblasti programového vybavenia Sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Organizovanie školení a kurzov v rozsahu voľnej živnosti Kúpa tovaru za účelom ďalšieho predaja v rozsahu voľnej živnosti Výroba počítačov a ...

Textilní výroba zaměřená na ložní prádlo, povlečení a stolní prádlo.

Velkoobchod, specializovaný maloobchod: - turistická obuv - turistické vybavení - hole, sněžnice, návleky, svítilny, kompasy, buzoly - obuv s CE cetifkací pro hasiče, policii a bezpečnostní složky - impregnace stče na obuv a oblečení - termoprádlo a ponožky z merinové vlny

Služby - zakládání mořských akvárií - údržba, čištění i revitalizace akvárií. Prodej - mořské ryby, koráli a další živočichové do akvárií - vybavení a technika do akvárií.

Cukrářství, výroba: - cukroví, perníčky - dorty.

Prodej, e-shop. -specializovaný internetový obchod -nadměrná obuv dámská, pánské nadměrné boty -sportovní, společenské, trekingové, vycházkové, letní, zimní i domácí obuv -ponožky -péče o obuv -kabelky, batohy.

Výroba, prodej: -sušené plody, ovoce.

Prodej: - zboží z Afriky - bytové doplňky, dárkové zboží.

Naše řeznictví, které provozujeme v obci Nuzín v okrese Strakonice, nabízí svým zákazníkům masné a uzenářské výrobky. Náš sortiment doplňují další potravinářské výrobky, jako jsou např. sýry, pikantní přílohy, pečivo a další. Na základě Vašich požadavků Vám rádi připravíme dárkové balíčky nebo naložíme vybrané maso na grilování. Pokud potřebujete ...

Eshop, maloobchod, prodej: - přírodní kosmetika od českých a slovenských značek - dekorace, sójové svíčky - vlastní ruční výrobky - háčkované košíky, macrame dekorace, lapače snů, prostírání atd.

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod

Společnost ANTIKORO VILÉMOV s.r.o. se soustředí na výrobu různých výrobků z plechu jako jsou kuchyňská struhadla, kovové lopatky na smetí, odpařovače vody na ústřední topení, krbové příslušenství, kovové skříňky i sklenářské růžky. Najdete nás ve Vilémově, okres Havlíčkův Brod.

Prodej: -racionální výživa -dětská výživa -přírodní kosmetika.

Autorská keramika s rytými a prořezávanými vzory. Ozdobná, užitková a zahradní keramika - pítka pro ptáky s pavími motivy. Kurzy točení na keramickém kruhu - po domluvě na čísle 732 502 771.

Prodej, e-shop: -zábavná pyrotechnika -dětská pyrotechnika -petardy -interiérové -kulové pumy -pomůcky -kompakty -fontány, vulkány, gejzíry -slunce, rotující efekty -prskavky -dýmovnice -sety, sady -římské svíce -profesionální výrobky -novoroční ohňostroj.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Hostinská činnost Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výroba, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy.

Maloobchod, e-shop: -spodní prádlo -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo. Další prodejna: nám. TGM 14, Třešť.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Truhlářství, podlahářství

Království barev. Výroba barev pro kreativní tvoření a volný čas. Eshop, prodej: - barvy Terno colour - speciální barvy a laky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bublinkové fólie -stretch fólie -krycí fólie -lepící balící pásky -PET vázací pásky -kancelářské potřeby