Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zpracování: -plasty. Výroba: -blistrové obaly, obaloviny BLISTR PACK -vinné nálevky. Práce: -balení výrobků do obalů -řezání fólií.

Prodej: -e-shop -dámské oblečení -módní doplňky.

Prodej, maloobchod: - potřeby pro domácnosti i zahradu - kuchyňské vybavení - nářadí - bazénové chemie - závlahové systémy a lepidel

Věra Jelínková poskytuje služby v oblasti květinářství již více než 25 let. Za tu dobu jsme získaly několik titulů mistr florista České republiky a rádi Vám uvážeme kytice, které budou ozdobou všech oslav a společenských akcí. Můžeme Vám nabídnout prodej řezaných a hrnkových květin, vázání a aranžování květin. Uvážeme Vám dárkové kytice luxusní i ...

Prodej uhlí, palivového dřeva a ekobriket. Výkup a prodej palet.

Prodej: - dárkové zboží. - dárkové koše - květinové dekorace - lihoviny - kvalitní čokolády. Kompletace dárkových košů na přání.

Zlatnictví. Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -šperky - zlato, bílé zlato a stříbro -hodinářské zboží, hodiny, hodinky -doplňkový prodej bižuterie a dárkového zboží. Výroba: -šperky i z vlastního materiálu. Služby: -klenotnické a hodinářské opravy -čištění šperků ultrazvukem. Výkup: -zlato, stříbro.

Rodinná firma Vinařství Antonín Cícha byla založena v r. 1991. Vinice se nacházejí v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem na jižních a jihozápadních svazích posledních výběžků Bílých Karpat, kdy se první písemné zmínky o blatnickém vinařství tradují již kolem roku 1400. Naše rodinné vinařství celkově hospodaří na 12 ha vinic. Vyrábíme vína ...

Výroba: - školní a kancelářské potřeby - pořadače na vizitky - složky - lenochy - plastové podložky - modelovací podložky Zpracování plastů, výroba: - fólie - sáčky - potravinářské a průmyslové obaly Medicoin: - provoz reprodukovaného televizního vysílání v nemocnicích - instalace STA, digitálního zařízení pro příjem TV signálů

Stavební market, eshop: -stavebniny -železářství -zahrada -nářadí včetně půjčovny. Velkoobchodní sklad. Stavebniny Toptrade: - Holešov, Grohova 975/6 tel.: 774774301.

Výroba, prodej: -KrampeHarex ocelová vlákna pro průmyslové podlahy, dopravní plochy, základové desky (vyztužení-výztuhy-výztuže do betonu) -drátěná vlákna -vlákna z ocelové pásky -vlákna melt extract, polypropylénová a skleněná vlákna - tryskací materiály pro průmysl Výrobky značky: -KrampeHarex, KrampeFibrin.

Velkoobchod, distibuce, rozvoz: -žvýkačky, cukrovinky, džusy, bonboniéry Značky: -Wrigley (Orbit, Winterfresh, Airwaves) -Ferrero (Kinder, Ferrero Rocher) -Snickers, Twix, Merci, Toffifee -Relax.

Výroba: - dávkovače léků - dentální dózy na zubní protézy a rovnátka

Naše společnost se zabývá velkoobchodním prodejem pneumatik. Kromě pneumatik na osobní, nákladní a užitková vozidla dodáváme průmyslové, zemědělské a motocyklové pneumatiky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Česká společnost KRABICE s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá výrobou obalů z vlnité lepenky a kartonu. Nejprodávanější typy a rozměry krabic držíme skladem a jsou ihned k odběru. Nabízíme i nestandardní rozměry krabic z vlastní nadprodukce a příslušenství k balení, jako je lepící páska, bublinková folie, ovíjecí folie, dvouvrstvá vlnitá lepenka ...

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -technika výpočetní, telekomunikační, kancelářská -počítače ELTEX montáž dle požadavku odběratele LIBRA -tiskárny EPSON, PANASONIC, HP, STAR -psací stroje BROTHER, OLYMPIA, OPTIMA -kopírky CANON, PANASONIC -diáře -kalkulačky -telefony PANASONIC, GENERAL ELETRIC, SIEMENS -záznamníky -faxy PANASONIC, ...

Vyberte si dětské postele pro vaše ratolesti z nejkvalitnějších materiálů pro maximální komfort a bezpečnost. Do dětského pokojíčku u nás pořídíte také dětský nábytek, doplňky a lůžkoviny. Maloobchod, prodej: - dětské postele - dětský nábytek - lůžkoviny. Dopřejte Vašim dětem dobrou noc a krásné sny.

Návrh, výroba, distribuce, prodej: - blahopřání - pohlednice - dopisní soupravy - balící papír - zápisníky - bločky - dárkové tašky - papírenský sortiment - kancelářské potřeby.

Internetový obchod, e-shop: - rukodělné výrobky z Valašska - keramické, kameninové formy na pečení - skleněné dekorace - textilní hračky - skleněné lahve na slivovici - dřevěné kolébky na panenky - oleje lisované za studena.

Zboží z Rakouska, Německa a Itálie. Internetový obchod, maloobchod, prodej: - drogerie - potraviny.

Tvořivé Papírnictví U Dvou pastelek. Maloobchod prodej: - speciální potřeby pro kreativní tvorbu, pro školu.

Internetový obchod, maloobchod, prodej: - dětské hračky, stavebnice.