Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Zlatnictví, klenotnictví. Maloobchod, prodej, oprava, výroba: - zlaté, stříbrné - nerezové šperky značek Morellato, Swarovski a Brosway.

Fit Beer s.r.o. vyrábí české vařené pivo pro velkoodběratele a jiné zákazníky. Jedná se o pivo tišnovské vody, žateckého chmele a karamelizovaného sladu. Pivo můžete objednat a zakoupit na uvedené adrese.

Lokální pekárna z Brna peče vynikající chléb (pšeničný, country, švarkový), ale také různé speciality (velikonoční mazance, vánočky, bagety, kávové speciály a širokou škálu různých dobrot. Aktuální produkty vždy naleznete na facebooku či www stránkách.

Internetový obchod, eshop, prodej: - dámské hodinky české značky La Giovanna.

Prenájom hnuteľných vecí Výroba bižutérie a suvenírov Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Opracovanie drevnej hmoty a výroba komponentov z dreva Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným ...

Výroba, dodávka a montáž - interiérových i exteriérových orientačních systémů - světelných reklam - vyřezávaných 3D písmen - billboardů - fóliových polepů. Výroba pamětních desek, pečetidel, raznic, pamětních cedulí, mincí, medailí, plaket, různých reklamních předmětů, rytí technických schémat elektro, technických výrobních štítků, ...

-Specializovaný maloobchod

Výroba a prodej obojků, vodítek a doplňků pro psy vlastní výroby.

Zabýváme se šitím pánského a dámského textilu z kvalitních materiálů vysokého standardu vhodného i pro šití kojeneckého oblečení. Naše oděvy jsou navrženy a ušity pouze v České republice. Možnost ušití unikátního kousku na míru.

Výroba na míru: - kožených bund a kabátů i v nadměrných velikostech - oděvů z kožešiny - kožešnictví - motooblečení na zakázku. Opravy: - oblečení - moto oblečení - motorkářských kombinéz.

Společnost AJALA s.r.o. provozuje pekárnu s dlouholetou tradicí se sídlem ve Velké Bíteši. Mezi produkty patří tradiční masové sušenky, křupavé plátky, zdravé snacky, krekry se semínky, cookies, proteinové tyčinky a dražované ořechy.

Dovozce šafránu a šafránové limonády velkoobchod se šafránem

Nákladní autodoprava vnitrostátní a tuzemská. Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - čisticí prostředky a chemie značky Eurodet.

Vinotéka: - kvalitní sudová i lahvová vína - velký výběr vín (Muller Thurgau, Frankovka, Veltlínské zelené, Tramín červený, Ryzlink rýnský, Modrý Portugal, Merlot, Sauvignon) - menší útulné prostředí (18 míst k sezení) - v létě zahrádka s 18 místy k sezení - možnost rezervace pro soukromé akce - ochotná obsluha.

Služby : - velký výběr zimních i letních pneumatik předních světových výrobců - internetový prodej pneumatik všech značek a za nízké ceny - doručení zboží přepravní službu DPD nebo osobní odběr na naší partnerské prodejně

Kompletní servis výměny a oprav zámků, nouzového otevírání dveří bytů a domů, automobilů i trezorů bez poškození a dodatečných škod nabízí nonstop služba ZÁMEČNICTVÍ KEY-SERVICE s.r.o. z Prahy s garantovanou dobou dojezdu do 30 minut.

Zámečnictví - nonstop otevírání zámků aut, bytů a trezorů. Provádíme montáže, výměny, opravy. Prodáváme: - klíče - bezpečnostní dveře - kování - vložky - zámky - trezory. Výroba klíčů, autoklíče (čipové). Systém generálního klíče FAB, EVVA. Brousíme nože.

Prodej, maloobchod, eshop, internetový obchod: - nové i ojeté pneumatiky - alu kola, plechové disky. Pneuservis. Pneumatiky všech značek Dunlop, Michelin, Pirelli, Kleber, Bridgestone, Continental, Semperit, Kumho, Good Year, Nokian atd. AUTOSERVIS - kompletní služby, včetně přípravy na STK, leštění světel, autodiagnostika, atd.

Výroba, prodej, velkoobchod: - obuvi, - kožená i nekožená, - lepená podešev, - celoroční, - dětská, dívčí, chlapecká, - pánská, - sportovní, - nadměrná velikost pánská, - letní, zimní obuv (dívčí, chlapecká, pánská). Prodejny obuvi: Valašské Klobouky, Masarykovo náměstí 172 tel.: 730 150 983, Zlín Louky - supermarket ...

E-shop, prodej hasičského vybavení. Prodáváme hadice, přístroje, oděvy, přilby, rukavice, obuv a komunikační zařízení. -čerpadla, svítilny, lana, opasky, žebříky a dýchací přístroje.

Zámkařství Humpolec Instalace, dodávka - elektronické přístupové systémy, poradenství, prodej - elektromechanické samozamykací zámky - elektronické vložky Montáž, dodávka - bezpečnostní dveře, repase, zabezpečení - dveře, poradenství, prodej - mechanické vložky - bezpečnostní kování - ...

E-shop a prodejna piv a nápojů. Na skladě máme: pivo, víno, alkohol, medovinu, cider, kávu, čokoládu, limonády.

Truhlářské a zámečnické služby

E-shop, prodej: -korálky -bižuterie -komponenty.

VÝROBA, OPRAVY, PRODEJ - specialista na lůžka, matrace, rošty. -Sklopná ( výklopná) lůžka (postele) na stěnu- nejvíce typů, verzí, velikostí v ČR. Lůžka jsou pod názvem ITAL2, SVV, IKV, PERU, JÁVA. Sklopná na výšku i podélně, jednolůžka i dvojlůžka. Zašlu kompletní prospekty a CD s VIDEI a fotkami lůžek. - OPRAVY -matrací, lamelových roštů, ...