Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej a montáž: - okenní fólie ochranné, bezpečnostní - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy a okenní fólie tepelně-izolační i protisluneční.

Prodej kvalitních šperků z chirurgické oceli. Nakoupíte u nás řetízkové, bangl a pánské náramky. prodáváme řetízky, naušnice i přívěsky.

Dovoz, import: -konzervovaná zelenina -ovocné kompoty -džemy.

Antikvariát se specializuje především na prodej a nákup knih se zaměřením na historii, filosofii, místopis, umění, duchovní literaturu, bibliofilské tisky a umělecké vazby, ale samozřejmě, že se zde najdou knihy i jiného zaměření. Dále také máme zájem o grafiku, pohlednice, svaté obrázky.

Návrhy, realizace: - dětského pokoje. Výroba, prodej: - bytové doplňky - designové hračky - dětské koutky.

Řeznictví, uzenářství: - výroba masných a uzenářských výrobků - klobásy - uzeniny

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Květinářství Květa Hájková má ve svém sortimentu širokou škálu řezaných a hrnkových květin. Zakoupit u nás můžete i řadu zahradních i domácích dekorací a svíček včetně ručně dělaných čarodějnic. Chcete kytičku pro radost, k narozeninám nebo svatební? Potom nás neváhejte navštívit. Květinářství, prodej, služby: - řezané květiny - hrnkové ...

-Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Firma BAMBINO Vám v rámci kamenné prodejny i e-shopu nabízí značkové dětské kočárky, autosedačky, postýlky a další zboží pro péči o kojence, batolata i cětší děti: - kočárky BAMBINO, CAMARELO, COLETTO - kočárky pro dvojčata - golfové kočárky, kočárky pro panenky - postýlky - dětské židličky - dětské autosedačky - veškeré doplňky ke ...

Velkoobchod s nábytkovým kováním firem POLIPLAST, TEKNOLINE, DANCO: -nábytkové závěsy (panty) -výsuvy -metalboxy (kovové bočnice) -kuličkové plnovýsuvy -mikrovýsuvy -stolové nohy -kuchyňský program -relingový systém -potravinové skříně -odpadkové koše -výsuvné koše (do vestavěných skříní) -příborníky ...

Květinářství, prodej: - květiny Prodej: - drogerie Komenského 217

Výrábíme dřevěné hračky a bytové doplňky: - dřevěný houpací kůň, koník, - dřevěná autíčka, lodičky - dřevěné stoličky, atd. Nabízené služby: - CNC obrábění - digitalizace 3D objektů.

Velkoobchod, maloobchodní prodej, eshop, 3D návrh, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací ...

Prodej, montáže: - interiérové dveře a zárubně od POSTA DOORS, VERTE, JAP, CLASSEN a MASONITE - dveřní, nábytkové kování.

Největší magazín o náramkových hodinkách

Prodej, e-shop: - 3M ochranné pomůcky - respirátory, masky, polomasky, brýle - lepící pásky, lepidla a brusiva.

Služby: - záruční a pozáruční servis, montáž - zabezpečovací systémy, alarmy, mechanické zamykání řadící páky, páka - pískování oken, okna - montáž-autorádia, autotelefony EUROTEL, závěsy osobních automobilů, tažné zařízení - měření emisí (emise)- benzín, diesel - pneuservis - klempíř, lakovna ŠKODA, SEAT (autoklempíř, ...

Ekologicky hospodařící farma. Ekologický chov skotu a koní. Společnost MARWIN, v.o.s. je dodavatelem hovězího masa v Olomouckém kraji. Provozuje i vlastní jatka. Porážka, jateční opracování masa - vše v BIO kvalitě.

Prodej plotových dřevěných rohoží, které mají široké využití na zahradě, vhodné i na zastínění teras a pergol. Také slouží jako ochrana před sněhovými jazyky či jako ochrana stromků. Dále prodej dřevěných zahradních zástěn, plotových výplní z trapézového plechu i plastu. Najdete nás na ul. Staré náměstí, Brno.

Výrobní závod OPAVIA. Výroba: - oplatky a cukrovinky Opavia: - BeBe - BeBe Dobré ráno - BeBe Svačinka - CLUB BeBe - Piškoty - Zlaté oplatky - Fidorka - Kolonáda - Telka - Disko - Prince - Horalky.

Služby: - pneuservis. Prodej: - nové i použité pneumatiky, protektory

E - shop s luxusními produkty pro prodlužování řas a doplňků pro úpravu řas a obočí