Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: -fólie (folie, folií, fólií) PVC, LDPE a HDPE (R-FOL, ALKORPLAN, FATRAFOL) -doplňky k fóliovým systémům -geotextilie -zátěžové a protiskluzné podlahové desky -komponenty pro dopravní značení. Služby: -hydroizolace ve stavebnictví a zemědělství -trvalá ochrana proti ropným produktům -protiradonové izolace -zajištění nezávislého ...

Zakázková výroba: - dětská hřiště, houpačky - stoly a lavice - psí kotce a boudy - zahradní nábytek. Zaměřujeme se na výrobky z kulatiny a používáme kvalitni spojeni závitovými tyčemi.

Prodej a výroba a zakázková výroba: - hadice - savice - zahradní hadice - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zakázku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - spirálové hadice - kabelové chráničky - chráničky hadic - chráničky kabelů Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové hadice pro čističky - průmyslové hadice ...

Eshop s metráží - teplakovina, úplety Prodej metrového textilu, látek přes internet. Nabízíme teplákovinu, úplety, náplety, softshell, pleteniny, vzorované látky, galanterii a další. Navštivte e-shop s metráží, kde je bohatá nabídka krásných vzorů.

Maloobchodní prodejna, internetový obchod, eshop: - dětské kočárky - dětské autosedačky - vybavení do pokojíčku - postýlky klasické, cestovní, matrace, kolébky, ohrádky, povlečení, peřiny, polštáře, spací pytle - vše pro koupání, přebalování, krmení - hračky. Velkoobchod, servis: - kočárky a autosedačky Dorjan.

Tvorba předloh a kompletních sad pro křížkovou výšivku, e-shop materiálu od renomovaných firem, příze, galanterie.

Dodavatel, prodej: -průmyslová maziva. -chemie -tiskařské barvy.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize: - elektronické zabezpečovací a požární signalizace - uzavřené videookruhy - kartové systémy kontroly vstupu - bezpečnostní fólie na okna a výlohy - rádiové systémy - připojení na pult centralizované ochrany.

Hlavní činností společnost TOP GASTRO PŘÍBRAM, s.r.o. je poskytování závodního a restauračního stravování pro firmy i soukromé osoby, včetně rozvozu. Nabízíme také cateringové služby až pro 100 strávníků. Najdete nás v Příbrami, areál Kovohutí. Závodní, restaurační stravování, jídelna: - možnost výběru ze čtyř hlavních jídel z toho je vždy ...

Společnost SECUPACK s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní obalové materiály za příznivé ceny, bez dlouhého čekání a s nadstandardním servisem. V našem sortimentu naleznete také kancelářské potřeby. Naší misí je zjednodušovat a zrychlovat podnikatelům a firmám nákup obalových materiálů tak, aby měli čas věnovat se svému podnikání. Obalový ...

FAB-Shop.cz a Železářství Otrokovice, zámečnictví: -klíče, autoklíče. Montáže: -zámky, kování, schránky. Železářství: -kování, zámky, kliky -stavební chemie -elektrické nářadí -spojovací materiál. Prodej: - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Dovoz, e-shop: - vanilkové lusky - mletá vanilka - vanilkové esence - skořice - vanilkové víno

E-shop: - materiály pro výrobu bižuterie - korálky, minerály, komponenty - návlekový materiál - přívěsky - dárkové sáčky, krabičky.

Prodej: - maziva, oleje - filtry, filtrační papíry a zařízení - průmyslová odmašťovadla - systémové čističe - servisní kapaliny - kapaliny pro povrchové úpravy .

Výroba: - železniční modely

Instruktorka fitness, skupinové lekce, TRX, zdravá záda Poradenství - problémy s nadváhou - v oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu, sestavování jídelníčků na míru z běžných potravin - výživové poradenství Výroba dekorací a dárkových předmětů.

Autoservis, pneuservis. Oprava, servis automobilů, auta, vozidel. Veškeré mechanické a karosářské práce na všechny značky automobilů, přípravu na STK, plnění klimatizací, lakýrnické práce, kompletní pneuservis, prodej náhradních dílů a nových pneumatik, diagnostika řídících jednotek přístrojem Brainbee + VW group přístojem VAG, seřízení ...

Čalounictví. Služby: Oprava: -veškerého čalouněného nábytku -čalounění u starožitného nábytku -autosedadel, dětských autosedaček -pokládka PVC a koberců -zhotovení pérových matrací na míru -šití záclon a závěsů.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství -zemní práce

Firma Kouzelný koníček se zaměřuje na brašnářskou a sedlářskou výrobu. V sortimentu naleznete sedla pro koně, vodítka a obojky pro psy, šperky, kšiltovky a spoustu dalšího.

Velkoobchod, prodej domácí a kuchyňské potřeby pro dům, domácnost i zahradu. Více jak 8000 druhů zboží. Prodej nádobí, hrnců či podnosů Dárkové předměty.

Velkoobchod, e-shop: - indické koření a potraviny - chalva - pasta tahini - čaje - omáčky - výrobky z kamene Onyx - bytový textil