Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Činnost: - prodej řezaných, hrnkových a umělých květin a dárkového zboží.

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Veľkoobchod s nešpecializovaným tovarom, predajom ochranného pracovného oblečenia a osobného chladiaceho oblečenia.

Dodavatel materiálů pro výrobu nábytku v České republice, působící také ne Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Prodáváme nábytkové kování, hrany, lišty, plošné materiály, lepidla. Možnost zakoupit i online.

Prodej - náhradní díly na závodní automobily Servis - automobily Pneuservis - osobní vozy Čištění motorů a palivových soustav Úpravy sportovních motorů

Doprava - nákladní vnitrostátní Vinotékaprodej - vína

Květinářství. Nabízíme kompletní svatební servis, dárkové kytice, netradiční vazba z klobás, cigaret, sladkostí, smuteční aranžmá. Velký výběr dárkového zboží, svíček Yankee Candle, prodej obrazů a dekorací.

Výroba: - polyuretanové pěny pro nábytkářský průmysl a čalouníky - matrace a pružinové kostry bonell do matrací - desky, tvarovky, výřezy atp. z PUR pěn.

Firma DAREX SHOP se specializuje na zajímavé a netradiční dárky, které potěší každého. Vyberete si u nás originální lahůdkářské výrobky od slámových dortů, figurek nebo klobásových kytic, dárkových balíčků a košů, čoko figurky (jídel z čerstvého ovoce či zeleniny). Výroba, prodej, e-shop: - masové rolády - salámové figurky a dorty - ...

Drinex cz - specialista na expresní dodávku přírodní pramenité vody (plastový demižon 18, 9l). Služby: -expresní dodávka přírodní pramenité vody Šumavský pramen do 24 hodin ZDARMA až k Vám domů či do firmy. Prodej, pronájem a zápůjčka: -elektrických a neelektrických výdejníků vody -prodej, pronájem a provozování nápojových automatů do ...

Naše společnost Vám nabízí hotová jídla i jídla na cesty jako jsou polévky a pokrmy, které nevyžadují žádný čas a práci na přípravu. Naše pokrmy jsou připraveny z vybraných kvalitních surovin, bez použití konzervačních látek a při pokojové teplotě vydrží až 2 roky a to proto, že již naše babičky zavařovaly v autoklávu. Dovoz nabízíme až do ...

Výroba: - textilní rukavice a podšívky do vycházkových a užitkových rukavic - konfekční a sportovní rukavice - rukavice podle specifických požadavků zákazníků - rukavice pro ochranu pokožky - rukavice s antibakteriálními vlastnostmi.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Zprostředkování obchodu -Výroba rozvaděčů nízkého napětí

Ministerstvo hraček - specialisté na dětský svět. Tisíce hraček na jednom místě. Hračky z našeho ministerstva jsou velmi kvalitně zpracované a bezpečné. Vše skladem, rychlé dodání a nejnižší ceny.

Prodej látek a galanterie v Ostravě a na eshopu. V našem sortimentu najdete bavlněnou metráž, metrový textil, dekorační látky, teplákoviny, úplety, látky na šaty, látky na závěsy...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod Obráběčství

Výroba, prodej: -bramborové lupínky, brambůrky: -solené, česnekové, hořčicové -bramborové krekery: -solené, uzená šunka -kečup a bazalka -snack jarní cibulka.

Pěstování, prodej, výroba, e-shop: - přírodní produkty v certifikované BIO kvalitě - koření - bylinné čaje - bylinné soli - semínka.

Prodej, e-shop: - krmivo pro psy a kočky. Služby: - pracovní chov německých ovčáků - psí škola.

Řemeslo: - truhlář - zámečník. Výroba: - klíče - zámky - kovovýroba.

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.