Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba, velkoobchod, prodej: - 200 druhů koření a bylin, 150 druhů kořenících směsí, nakládací přípravky DEKO, NOVA, Dia NOVA, Želírka, dále pak různé marinády, BIO výrobky a bezlepkové potraviny a sortiment pro celiaky. Jednotlivé druhy najdete v našem eshopu. Celá a mletá koření, jednodruhová koření a kořenící směsi - ajowan, anýz, ...

Firma realizuje zateplení bytovým a rodinných domů, a také výměny oken pro kancelářské budovy. Působí na jižní Moravě, ale své služby provádí po dohodě po celé České republice. Mimo jiné pomůže se získáním dotačním prostředků na revitalizace a zateplení a postará se o kompletní vyřízení administrace.

Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Údržba motorových vozidiel bez zásahu do motorickej časti vozidla Kuriérske služby Čistiace a upratovacie služby Prevádzkovanie športových zariadení Organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí Vykonávanie ...

Pekárna, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyně s rozvozem: -chlebíčky, saláty, bagety (6 druhů). Dodávka pečiva: -obchody, restaurace, hotely, bufety, školy, mateřské školy, atd.

Společnost Stravování Kučera s.r.o, je prosperující firmou, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti veřejného stravování. Provozujeme jídelnu, rozvážíme obědy až do domu zákazníka, připravujeme občerstvení pro oslavy a večírky a také zajistíme dovoz většího množství obědů ve várnicích. Mezi naše další činnosti patří výroba lahůdek, ...

Velkoobchod, maloobchod: - suvenýry s tématikou České republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varů, Kutné Hory a nově i Vídně - dárkové předměty - reklamní předměty.

E-shop: - školní pomůcky - dětské oblečení - hračky - kosmetika - sportovní vybavení - použité zboží.

Prodej: - luxusní italské spodní prádlo.

Eshop, maloobchod: - venkovní grily - krbové nářadí - proutěné zboží.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb (neopravňuje k činnostem uvedeným v § 3 a příl.č.1-3 zák.č.455/91Sb.)

-Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Otevírání zabouchnutých a zamčených dveří; havarijní otevírání zámku. Otevírání automobilu nejnovějšími metodami bez poškození zámku auta. Otevírání trezorů nejšetrnějším možným způsobem. Servis všech trezorů. Montáže nebo výměna všech typu zámku, vložek, bezpečnostních kování. Montáže bezpečnostních závor, rozvor, přídavných zámku všech druhu. ...

Koridor - internetový obchod Internetový obchod, e-shop: -domácí potřeby - nože, hrnce, pánve -péče o tělo - pro relaxaci, fitnes -potřeby pro cestování - outdoor -dětské potřeby sport, hračky, kočárky autosedačky, vozítka -dárkové předměty.

Opravy silničních vozidel -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Pila Polanka. Prodej: - řezivo-truhlářské, stavební - krovy na míru - palety, podlážky, ploty, zábradlí - obklady, štafle - atypická okna, dveře. Služby: - pořez-kulatina - odvoz-kulatina, řezivo.

Oblečení a módní doplňky Kašmir. Internetový obchod, eshop, prodej: - sluneční brýle - lyžařské brýle - trička, mikiny.

Jsme český internetový obchod specializující se výhradně na prodej kratomu. Našim cílem je přinášet na český trh kratom v co nejvyšší kvalitě a zároveň také poskytovat našim zákazníkům rady a podporu ohledně užití i účincích jednotlivých druhů a zákazníka tak co možná nejvíce uspokojit a pomoci mu. Neváhejte nás proto kontaktovat a obrátit se na ...

Prodejna zlata a stříbra, kamenná prodejna, e-shop

Prodej taneční obuvi pro moderní, jazzový, společenský, diskotékový tanec, street dance, salsu, hip hop a balet. Uspokojíme potřeby profesionálních tanečníků, ale i těch, co tančí pouze rekreačně v tanečních, na plesech nebo v různých tanečních kurzech.