Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Služby, práce: - hodinář - hodinářství

Společnost ZEMCHEBA, s.r.o. se zabývá zpracováním ovoce, živočišnou výrobou, rostlinou výrobou, vlastním pěstováním v ovocných sadech, sušením drůbežího separátu, který se využívá jako komponent pro granule pro psy. Ovoce pěstujeme na celkové ploše 234, 39 ha a zásobujeme celý region jihozápadních Čech čerstvým ovocem mírného pásma. Rostlinná ...

Květinářství. Prodej - květiny, kytice - rozvoz květin - čerstvé řezané květiny, moderní květinové vazby - suché dekorace a doplňky - hrnkové květiny - dárkové zboží, keramické a plastové květináče - zeminy, pěstící substráty.

Prodej, e-shop: - kufry, batohy, brašny, tašky, kabelky, doplňky.

Moderní vinařství: - produkce okolo 20 000 lahví . Eshop, internetový prodej: - bílé, červené, růžové víno - řada Klasik, Alternative, MéRose, Vejce - degustační, dárkové balíčky s vínem.

Firemní a veřejné stravování.

Sběratelské potřeby nejen pro numismatiku: alba na mince, pamětní mince, bankovky, alba pro bankovky, ceníky mincí a další.

Coop Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie. Prodejní doba: -po-stř 8.00-19.00 -čt-pá 8.00-20.00 -so 8.00-14.00 -ne 14.00-20.00. Prodejna sítě TIRO.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce,zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce,zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce,zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce,zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce,zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -drogerie -potraviny -ovoce,zelenina.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce,zelenina.

Sprostredkovanie obchodu, služieb a výroby Výroba pružín a výrobkov z drôtu a pásovej ocele Kúpa tovaru v rozsahu voľnej živnosti za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Odbyt výrobkov z drôtu a pásovej ocele a obchod s nimi a s drôtom, pásovou oceľov a podobnými výrobkami. Výroba tvarovacích dielov, špeciálneho náradia a ...

Akciová společnost SKLÁRNY MORAVIA se sídlem v Úsobrně v okrese Blansko se specializuje na výrobu a prodej obalového skla, lahví a sklenic originálních tvarů dle přání zákazníka. Vyrábí a prodává obalové sklo formou lahví na alkohol, víno nebo pro jinou formu potravinářství. Také vytvoří skleněný obal na míru dle představ a požadavků ...

Zlatnictví, hodinářství. Výroba: - zlaté šperky.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: -dopravní, orientační a reklamní značení -směrové sloupky, vodící obrubníky a zpomalovací retardéry -orientační, informační systémy a uvítací tabule -různé konstrukční a materiálové provedení, včetně nosných sloupků, kotvících a spojovacích materiálů, upevňovacích i atypických konstrukcí.

Zabýváme se prodejem kvalitní čerstvě pražené kávy a příslušenství k alternativním přípravám kávy. Najdete u nás zejména mlýnky na kávu, french press konvice, moka konvičky, drippery a jiné pro přípravu filtrované kávy, džezvy a další. Mezi hlavní značky v našem sortimentu patří Hario, Lodos, Brewista, Bialetti, Porlex, Rhinoware, Bonavita, ...