Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Naše firma se zabývá rozmanitou činností. Našim zákazníkům nabízíme výrobu textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků. Další část naší firmy se zabývá povrchovými úpravami, svařováním kovů a dalších materiálů. Dále výrobou strojů a zařízení a přípravnými a dokončovacími stavebními pracemi a specializovanou stavební činností. Naše ...

Maloobchodní prodej, e-shop: - potřeby pro výtvarníky. Příslušenství pro kresbu a malbu. Kreativní tvorba: - ubrousková technika - korálky a příslušenství - smaltování. Služby: - zakázkové rámování a paspartování.

Výroba a prodej sortimentu zaměřeného na kvalitní lůžkoviny, zdravé spaní, trendy a design. Výroba, prodej: - povlečení, prostěradla - polštáře, přikrývky - plédy, deky - závěsy - kapesníky - ručníky, osušky - župany - ubrusy - utěrky - zástěry - a další.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový prodej: - obalový materiál - sáčky do koše, pytle na odpad - sáčky pytle na potraviny - fólie - tašky - dortové krabice, krabice na pizzu - misky, vaničky - balící papír - nádobí na jedno použití - ubrousky, rozetky - párátka, špejle, dekorativní bodce - dekorace na oslavy, ...

Prodej - pneumatiky a disky ojeté Prodej - autobaterie - autokosmetika Prodej - čtyřkolky Prodej - pneumatiky a disky Servis - čtyřkolky Pneuservis - osobní a užitkové vozy Prodej - propan - butan Prodej - minibike Servis - minibike

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Maloobchod, prodej: - zahradních potřeb - hrnkových a řezaných květin.

Velkoobchod, prodej: -cukrovinky -slané pečivo.

Pneuservis, opravy, výměny, přezouvání: -pneumatiky: -pro osobní i nákladní vozidla, traktory, motocykly. Prodej: -pneumatik, disků. AUTOBISTRO -pr.doba: po-pá 8-21, so 15-22.

Internetový obchod, eshop, prodej: - komponenty pro tvoření - korálky, kabošonky, knoflíčky, kamínky, drátky a další.

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -peřiny, polštáře, prostěradla -ložní povlečení krep, bavlna, flanel -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony, závěsy -dekorační látky.

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Zahradnictví Šnakov Prodej - zelenina - sadba Rostlinná výroba

Dodavatel stavebního materiálu a ochranných pracovních pomůcek.

Zdravé tričko je odezvou na laciné a často nekvalitní trendové oblečení z běžné bavlny produkované na základě nejnižších možných nákladů, bez ohledu na životní podmínky pracovníků a životní prostředí. Je odezvou na neustále se měnící trendy, které nás nutí k obměně šatníku několikrát do roka, a tím zvyšují naší spotřebu. Pokud hledáte nadčasový ...

Počítačové služby Reklamné a marketingové služby Služby súvisiace s produkciou filmov alebo videozáznamov Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Elektronické vzdelávania zdravotníckych pracovníkov formou e-learning.

Velkoobchod, prodej: - lepící pásky - balzámy na rty - nosní inhalátory Služby: -pořádání oslav výročí, svateb a konání prezentací -úklidové služby.

Vydavateľská činnosť Prenájom hnuteľných vecí Upratovacie a čistiace práce Výskum trhu a verejnej mienky Reklamná a propagačná činnosť Správa bytového a nebytového fondu Poradenská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Organizovanie kurzov, školení a seminárov v rozsahu voľných živností Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než ...

Poradenství v podnikání. Prodej a distribuce zdravotnických prostředků a doplňků stravy. Vše je vyrobeno z obnovitelných zdrojů Manuka medu. Zástupce novozélandské firmy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej krmiv pro chovatele psů a koček.

Výroba, prodej, eshop - repliky dětského brnění a helem z lepenky a dřeva - repliky helem - repliky zbraní - repliky štítů.

Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Zasielateľstvo Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Administratívne služby Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov