Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výuka začínajících, pokročilých a profesionálních muzikantů všech hudebních stylů v oborech: - elektrická kytara - akustická kytara - basová kytara - bicí - zpěv - klávesy - ukulele... a další.

Vinotéka: - převážně vína od moravských vinařů, ale i ze světa - vína stáčená - vína v lahvích - možnost posezení.

Prodej - pneumatiky Ošetření - lak automobilů Pneuservis Čištění - interiéry automobilů

vlasový ateliér a e-shop s profesionální vlasovou kosmetikou.

Specialista na el. nářadí Milwaukee. Oficiální partner italské společnosti FM Friulsider Kotevní a upevňovací materiály Velkoobchod, maloobchod, prodej, prodejní sklad: -upevňovací technika -plastové a plechové hmoždinky -ocelové a chemické kotvy, závitové tyče -spojovací materiály: -šrouby, matice, podložky, vruty.. -silikonové ...

Výroba a prodej strojově pletených doplňků, zejména čepic, čelenek a šál, na zakázku zhotovujeme i ručně pletené nebo háčkované čepice, kloboučky, kukly, apod.

Nakladatelství, knihkupectví a literární kavárna.

Distribuce - pohonné hmoty - palivové kartyprodej - paliva Kamionová doprava Spedice Distribuce - oleje - maziva

Internetový obchod, eshop, prodej: - školní batohy - aktovky, brašny. Fotografování na průkazy, svatby, ročníkové srazy. Zpracování fotografií z filmů, CD i paměťových karet. Služby on-line fotosběrny.

Prodejna řeckých lahůdek Greek corner, s.r.o. nabízí široký sortiment pochoutek ze slunného Řecka. Najdete u nás řecké jogurty, olivové oleje, nakládanou zeleninu, vína, mořské plody i sladkosti. Naše prodejny najdete v Praze na ulici Francouzská a Milady Horákové. Maloobchod, prodej: - řecké lahůdky - jogurty, sýry - olivový olej - ...

E-shop se spojovacím materiálem spol. EMEK.

Upratovacie práce Manipulácia s tovarom Počítačové služby Personálne poradenstvo Prevádzkovanie výdajne stravy Baliace služby - balenie tovaru Administratívne a kancelárske práce Ekonomické a organizačné poradenstvo Výroba výrobkov z gumy a výrobkov z plastov Reklamná, propagačná a výstavnícka činnosť Organizovanie školení a vzdelávacích ...

Vydavatelství, tisk, polygrafie, vydávání zvukových nahrávek.

Prodej, e-shop: - bylinné produkty - masti - léčivé čaje - tinktury a další.

Pneuservis. Kompletní servis, oprava: -AL disky: -rovnání, svařování, lakování disků -pískování povrchu -renovace -podložky -šrouby. Prodej a výkup AL disků. Práce: -svařování AL materiálu metodou WIG.

Velkoobchod - svíčky - dárková keramika a vázy - vánoční a velikonoční dekorace - plastové obaly - umělé květiny - květinářské doplňky

Prodej a pronájem pojízdného hliníkového lešení. Dále zajišťujeme prodej atypických mobilních lešení z hliníku a prvky zahradní architektury a dětských hřišť z nerezu.

Mistr republiky v účesové tvorbě 2004. 1. EUROSALON Zlínského kraje WELLA. Vítěz WELLA Trend Vision Awards 2003. Člen Creative teamu WELLA ČR. Kadeřnictví, kosmetika. Služby: -kadeřnické, kadeřník: -tel.:573331887 -kosmetička, kosmetické -tel.:573344387. Maloobchod, prodej: -vlasová kosmetika WELLA -kosmetika G de ...

Prodej, e-shop: - originální japonské suroviny a zboží - japonské potraviny, keramika, dárkové předměty

Výroba dřevěných obalů -dřevěné bedny -speciální palety. Stavební dřevovýroba: -dřevěné obklady -dřevěné přístřešky, garáže. Prodej: -stavební řezivo -stolařské řezivo - fošny, hranoly, desky -hoblované materiály - palubky, podlahovky, lišty, terasová prkna, plotovky -velkoplošné materiály - OSB desky, překlížky, ...

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.