Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Lepící materiály: - lepící pásky jednostranné pěnové - lepící fólie technické a telefonické - textilní pásky - lepící pásky oboustranné - butylové pásky - silikonový papír - ISO 9001:2008.

Květinářství Rozárka se specializuje na prodej a aranžování čerstvých květin pro různé příležitosti, včetně svateb, oslav a smutečních obřadů. Nabízí také květinové dekorace a dárkové zboží, jako jsou svíčky a sušené květiny. Kromě toho poskytují služby doručení květin na vybranou adresu. Květinářství klade důraz na kvalitu a originalitu ...

Firma ReproOffice se specializuje na prodej, pronájem a servis kancelářské techniky, zejména tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení. Nabízí řešení na míru pro firmy i jednotlivce, včetně dodávky spotřebního materiálu, jako jsou tonery a papír. Kromě toho poskytují také komplexní poradenské služby v oblasti optimalizace tiskových nákladů. ...

Internetový obchod, e-shop: - potřeby pro RC modely - modelářské potřeby.

Společnost Mlýn Kojetín spol.s r.o. zajišťuje výrobu a distribuci mouky T512 pekařská speciál, T400 výběrové polohrubé, T450 hrubé, T700 světlé, chlebové, T1050 chlebové T1800 celozrnné, hrubé, celozrnné, pšeničné, krmné směsi pro dobytek (otruby, krmná mouka).

E-shop - hudební CD a DVD - LP desky, vinyly.

Vinařství MEMENTO s.r.o. je rodinné vinařství nacházející se v malebné oblasti jižní Moravy, známé svou dlouhou vinařskou tradicí. Firma se zaměřuje na výrobu prémiových vín s důrazem na kvalitu a autenticitu. Vinařství kombinuje tradiční postupy s moderními technologiemi, což umožňuje produkci vín, která odrážejí specifika místního ...

HOME PLACE 4YOU s.r.o. provozuje e-shop s elektronikou, oblečením, obuví, vybavením pro domácnosti, dílny, stavby, zahradu a mnoho dalšího.

Zlaté Impérium s.r.o. se specializuje na výkup zlata, stříbra, platiny a palladia. Nabízí také prodej a výkup šperků a starožitností, opravy šperků a zástavy zlata.

Rakytník Cvrček s.r.o. se zaměřuje na zpracování, výrobu a prodej produktů z rakytníku, borůvek a brusinek.

Provozovatelem spodního prádla Leontýna. Prodej: - spodní prádlo.

Výroba: - textilní kojenecké zboží - zimní antialergické fusaky. Velkoobchod, prodej: - šiltovky, čepice - peřinky na kočárky - látkové dětské pleny.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Michaela Žaludová provozuje květinářství s řezanými i hrnkovými květinami a dárkovými předměty.

Společnost OUTDOOR trade 25 s.r.o. provozuje velkoobchod s oblečením.

Společnost EBIO s.r.o. zajišťuje výrobu a prodej kvalitních potravin, jejich specializací je zpracování přepuštěného másla a kokosových olejů. V bezlepkovém provozu balí bezlepkové mouky a ostatní prašné suroviny.

Realizace: - zemních i nadzemních bazénů, zemní i nadzemní bazén - zahradních jezírek, zahradní jezírka. Prodej: - bazénová chemie - filtrační zařízení a příslušenství.

Internetový obchod, e-shop: - papíry, čtvrtky, fotoalba, razítka, inkousty, raznice, ozdoby.

Penzion U Hrnčíře. Ubytování, pension. Kapacita: -dvoulůžkové pokoje s pohodlnými přistýlkami se sociálním zařízením, ledničkou, wifi připojení a trezor. Hrnčířská dílna. -výroba, prodej, distribuce dekorativní kameninová keramika.

Eso HK s.r.o. provozuje gurmánskou prodejnu se zaměřením na regionální produkty a farmářské výrobky.

KLENOTY MONMAR - klenotnictví, zlatnictví a hodinářství Zlín. Na prodejně máme široký sortiment klenotů, šperků z bílého, žlutého zlata i briliantové šperky, vyberete si u nás snubní prsteny ze zlata, stříbra i titanu. Dále prodáváme hodinářské zboží - dámské a pánské značkové hodinky i dětské hodinky a nástěnné i stojací hodiny. Zajiš'tujeme ...

Prodej: -velkoformátové tiskárny Hewlett Packard, HP** -kancelářské tiskárny HP** -spotřební materiál: -tonery do laserových tiskáren a kopírek -inkoustové cartridge -papíry do kopírek, kancelářských tiskáren i LFP* -netradiční materiál (plátno, hedvábí). - počítače, noteboky, servery - velkoformátový tisk - servis, HP ...

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán-Princip, Praha, Melodie, Kent, Bellevue (zhotovení vlastního loga, znaků, obrázků) -užitkové sklo-sklenky, džbánky, odlivky, pivní sklo, zmrzlinky -gastronomie-umělé hmoty-podnosy, kelímky, kbelíky, dózy atd. -hotelové a restaurační textilie- ...

Velkoobchod, prodej: - květiny - řezané, pokojové, venkovní. Služby: - rozvoz řezaných květin, kytic v regionu Olomoucký kraj - připomínková služba - zařízení dárků, večeře, oslavy, květin.