Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba kožené galanterie. Výroba, prodej: - pouzdra na manikúru a pedikúru - různá technická pouzdra - pouzdra na tužky - pouzdra pro speciální homeopatické soupravy. Prodej: - nástroje pro manikúru a pedikúru.

Výroba, montáž: - pozinkované skleníky - pozinkovaných skleníků

Výroba kožené galanterie. Výroba: - pánské aktovky - pilotní kufry - brašny na nářadí - taštičky na doklady... a další.

Dovoz automobilů ze států evropské unie.Můžeme nabídnout na výběr velké množství skladových vozů, ale je ovšem samozřejmostí také dovoz konkrétního automobilu dle přání zákazníka. Pro naše zákazníky také zajišťujeme opravy a servis vozidel všech značek.

Ruční výroba a prodej parafínových a medových svíček. Dále vyrábím přáníčka technikou "papírová krajka"a 3D obrázky.

Výroba: - celomasové konzervované krmivo pro psy a kočky

E-shop: - sáčky a vůně do vysavačů - filtry do digestoří, fritéz - filtry, filtrační patrony

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská móda.

Reklamní polepy automobily, plachty, výlohy Tisk - vizitky - letáky - plakáty Grafické studio Webdesign Prodej - dárkové předměty (hrničky, puzzle, trička, čepice, ...)

Realizace - ohňostroje všech druhů a velikostí od malých až po velké Silvestrovské - odpal provádí kvalifikovaná osoba s průkazem odpalovače ohňostrojůprodej - pyrotechnikasestavení ohňostrojů i pro vlastní odpálení dle požadavků včetně poradenství s výběrem efektů.

Výroba - svatební dorty - atypické dorty - svatební cukroví - vánoční cukroví - rolády - koláče - věnečky - kremrole

Maloobchod, prodej: - módní doplňky - textil

Internetový obchod - jízdní kola silniční, dětská, crossová, horská - dětské zboží hračky, oblečení, kočárky, potřeby pro kojence, matky Internetový obchod - jízdní kola silniční, dětská, crossová, horská Internetový obchod - hračky Internetový obchod - dětské zboží (oblečení, kočárky, potřeby pro ...

Výroba, e-shop: - elektronické vzdělávací hračky, experimentální stavebnice a netradiční hry pro radost i poučení.

Autoservis TIBA: - kompletní servis automobilů - pneuservis - renovace autolaků - leštění světel - čištění a plnění klimatizace.

Výroba - zahradní nábytek Výroba - odpadkové koše Výroba - městský mobiliář - ozdobné litinové mříže ke stromům - stojany na kola - lavičky (litinové, kovové, betonové) - odpadkové koše - litinové sloupky (ozdobné, s možností připojení řetězů a dalších věcí městského mobiliáře)

Obchod, eshop s kovovými a plastikovými modely.

Společnost VK Zahrady zajišťuje zahradnické, lesnické a floristické - vazačské služby. Naší specializací je navrhování a realizace zahrad a rizikové kácení stromů. Nabízíme profesionální práci obohacenou o osobní přístup malé firmy. Jsme mladý, flexibilní a přesto zkušený kolektiv. Zahradnické služby: - navrhování zahrad - realizace zahrad - ...

Společnost PLASTEX s.r.o. je soukromá rodinná firma, která byla založena v roce 1995 a navázala na již dvacetiletou tradici vstřikování plastů. Hlavním předmětem naší činnosti je vstřikování technických dílů. Naše výrobky a služby nabízíme firmám z elektrotechnického, automobilového, stavebního i spotřebního průmyslu. Naší snahou je nabízet ...