Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Maloobchod, prodej: - metrový textil - oděvní metráže - šatové, oblekové, kostýmové látky - textilní galanterie, galanterní doplňky - stuhy, prýmky, porty, ucha na tašky - pletacích příze: - hedvábí, bavlna, viskóza, vlna, mohér, angora, akryl - příslušenství pro pletení: - pletací jehlice a háčky - dřevěné, kovové - ...

Prodej: -keramika užitková, dekorativní.

Výroba, kovovýroba: - průmyslová kola, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu/Topthane® a z pryže - elastik.

Služby: - zahradní architektura, návrhy a realizace - údržba zeleň - sečení a péče o trávník - likvidace plevele - mulčování a kultivace půdy - prodej medu a včelího vosku

Prodej, služby: - stínící technika žaluzie vnitřní, venkovní, rolety, sítě proti hmyzu, těsnění oken a dveří - zabezpečovací technika bezpečnostní kování, bezpečnostní zámky, bezpečnostní dveře

Skladovanie Počítačové služby Administratívne služby Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Baliace činnosti, manipulácia s tovarom Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s ...

Prodej a e-shop: - rodinná pražírna kávy - káva - čaje - půjčovna kávovarů

Dodávka, výroba: - skleněné lustrové ověsy - křišťálové ověsy na lustry - ověsy na křišťálové lustry - komponenty svítidel.

Prodej - kojenecké zboží - dámské oděvy - pánské oděvy - kožené bundy - plesové šaty

Výroba a prodej modelů aut a strojů.

Internetový prodej biopotravin.

E-shop a výroba: - smaltované a kovové šperky a doplňky - smaltované nádobí

Prodej a výroba: - koláčky, cukrovinky, perníky - svatební koláčky - nápoje káva, čaj, limonády, alkohol - posezení kapacita 12 míst - speciální pečivo preclíky, celozrnné pečivo, dalamánky - vánoční cukroví

E-shop, výroba: - bezolovnaté krištalínové nápojové sklo. - ručně foukané sklo - strojově foukané sklo.

Autoservis pro auta značky Renault: - mechanické opravy - elektro opravy - diagnostika - karosářské opravy - pneuservis - lakýrnické práce - prohlídky vozidel - zimní, jarní, před i po STK.

E-shop: - lampové tyčinky - skleněné tyčinky - skleněná drť - Aventurin - dráty k navíjení perel - komponenty pro výrobu šperků a bižuterie. Kurzy: - základní informace o sklu - výroba skleněné nitě ke zdobení korálků, základní tvary korálků - základní zdobící techniky skleněnou nití.

Návrhy interiérů: - bytový design - barvy - návrhy podlah, ...

E-shop: - nábytkové a stavební kování - spojovací materiál - lepidla a jiný sortiment nejen pro truhláře.

Výroba krbových měchů, které jsou vhodné pro rozdmýchání ohně v kamnech, v krbu, v zahradním grilu a podobně. Krbové měchy: - hladké z tvrdého a měkkého dřeva - zdobené řezbářským způsobem - zdobené uměleckou malbou - jinak zdobené - znak, erb, znamení zvěrokruhu.

Výroba, prodej: - zdravotní ortopedické matrace - výrobky z ovčí vlny.

Halova pekárna má dlouhodobou tradici. Zaměřuje se na výrobu vizovického pečiva. Tradiční rukodělná výroba je zde součástí pekařského provozu. Výroba: - vizovické pečivo je unikátní lidové, obřadní pečivo nejedlého typu.

Pekařství. Přírodní pečivo z kvásku - chleba, slané i sladké pečivo. Provozovna: - Vizovice, Nádražní 1143.

Prodej - doplňková sportovní výživa Bar s občerstvením Fitness centrum - posilovna Sauna s bazénkem Prodej - fitness rukavice - opasky a trhačky - sportovní oblečení Měření tělesného tuku Masáže

Služby: - pneuservis - autoservis - prodej pneumatik.