Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod prodávající přírodní produkty a kosmetiku pro zdraví a krásu. Eshop: - ekologické domácí čistící prostředky - kávy a čaje - potravinové doplňky - kosmetika.

Výroba, prodej, distribuce a servis. - výsledkové časomíry pro různé druhy sportů - průmyslové displeje pro zobrazování procesních hodnot - radary pro měření rychlosti a zobrazování rychlosti projíždějících vozidel - průmyslová automatizace.

Opravy - akustické a klasické kytary a baskytary Výroba - akustické a klasické kytary a baskytary Prodej - akustické a klasické kytary a baskytary

Služby: - autoservis - pneuservis - odtahová služba - prodej náhradních dílů.

Vysoce kvalitní anticovid gely: - tea tree, canabis, - pro děti, dospělé, instituce

Internetový obchod, e-shop, eshop: - vinařské potřeby - výčepní technika - chladící agregáty - solární panely - exotické dřeviny - potřeby pro zvířata - zahradní jezírka Montáž: - vinařské a výčepní technologie.

Textilní ateliér E-shop: - dámská kolekce - pánská kolekce - doplňky

Výroba a prodej lahůdek: - obložené mísy - obložené chlebíčky - obložené bagety - pomazánky - saláty - aspikové výrobky - rautové speciality.

Připravíme pro Vás květinové vazby k různým příležitostem dle Vašeho přání, a to s možností donášky. Dále nabízíme prodej: - keramiky - doplňků dle ročního období

Služby Lihovaru: Máte přebytek ovoce a nevíte, co s ním? Máte to na Moravu pro kvalitní destilát daleko? Chcete pouze nejlepší kvalitu?

Služby: podeje veškerého sortimentu pro osobní/užitkové automobily. - Autodíly - Autopříslušenství - autodoplňky - Autokosmetika - Autochemie - Technické kapaliny - Auto hi-fi Tuning - Pneumatiky - Alu kola

Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - obleky pro mládence - šaty pro družičky.