Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej bytového textilu a spolupráce s architekty, dekoratéry a interiérovými studii. Maloobchod, velkoobchod: - bytový textil - tapety - koberce - nábytek.

Výroba, prodej: - pletené fotbalové, hokejové šály pro fanoušky - fans šály.

Chov, prodej: - akvarijní ryby.

Firma DT GLASS s.r.o. vyrábí široký sortiment zboží v oblasti dekoračního, dárkového a technického skla. Výroba, eshop: - dárkové předměty - lustry a svítidla - modely destilačních přístrojů - dárkové lahve - skleničky - vázy - svícny - trofeje - skleněné ozdoby - užitkové sklo... a další.

Výroba, maloobchod, prodej: - nábytek - vestavné skříně - kuchyně - jídelní, psací stoly - matrace, polštáře, deky, povlečení - zakázková výroba nábytku.

Prodej, e-shop: - zahradní technika - nářadí - náhradní díly - vodní program - zavlažování. Produkty GARDENA, RAIN BIRD a náhradní díly GARDENA.

Firma PRO-DOMA provozuje nejširší síť maloobchodních prodejen stavebnin v ČR. V sortimentu prodejny Uherské Hradiště-Kunovice naleznete nejen stavební, zdící materiály, ale i potřeby a nářadí pro řemeslníky, pro zahradu i domácnost. Velkoobchodní partneři mají nastaveny individuální cenové a platební podmínky. Po celý rok pro naše zákazníky ...

Bazar - pneumatiky - disky - autodoplňky Prodej - náhradní díly na vozy FORD Autoservis - specializace na vozidla VW, AUDI, SEAT, ŠKODA Pneuservis E- shop - pneumatiky osobní - disky - náhradní díly

Ruční výroba stříbrných prstenů: - maturitní prsteny - snubní prsteny.

Služby: - kontrola bezpečnosti - výměna olejů a filtrů - výměna tlumičů - výměna výfuků - kontrola a výměna brzdových destiček - výměna brzdové kapaliny - výměna chladící kapaliny - test a výměna autobaterií - dezinfekce klimatizace - kontrola a seřízení geometrie - příprava na STK - příprava na STK - kontrola bezpečnosti - ...

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva

E-shop: - investiční zlato - zlaté slitky, mince - stříbrné slitky, mince - zlaté mince ČNB

Internetový obchod, e-shop: - obaly, sklenice, nádoby na med - sklenice s patentovým uzávěrem - skleněné lahve, uzávěry na lahve - sklenice, víčka na sklenice - med.

Výroba, prodej, e-shop: - med, medu - medovinka - propolis produkty - kosmetika. Chov včel, včelí farma.

Velkoobchod, distribuce: - dámské prádlo - dámské i pánské plavky - pyžamo - domácí oblečení - župany.

Administratívne služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti ...