Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Happy Mode provozuje eshop s módními oděvy.

Ťapkoland.cz je e-shop zaměřený na chovatelské potřeby. Nabízí široký sortiment produktů pro domácí mazlíčky, včetně krmiv, pamlsků, hraček, obojků, pelíšků a dalšího příslušenství. Specializují se na potřeby pro psy a kočky, ale v nabídce najdete i zboží pro jiné domácí mazlíčky, jako jsou hlodavci, ptáci nebo akvarijní rybičky.

CannaHouse.cz je specializovaný obchod s konopnými produkty a příslušenstvím. Nabízí široký sortiment produktů jako CBD květy, cartridge, jednorázové vaporizéry, oleje, kratom, kuřácké potřeby (bongy, šlukovky, drtičky), a různé doplňky včetně oblečení a samolepek. Mají také kamenné prodejny v Břeclavi a Hodoníně.

Prodej, maloobchod, e-shop: -pletené oděvy, pleteniny -dámské šaty s rolákem, tuniky -dívčí oděvy -dámské oděvy, dětské oděvy -pánské, chlapecké oděvy -ponožky, rukavice, šály, šátky, nákrčníky -hračky -Velikonoční dekorace -ozdobné doplňky, šperky -kabelky, tašky -Vánoční dekorace, ozdoby -pletené oblečení pro pejsky -čabraky na ...

Plexisklo Šindelek je firma specializující se na výrobu různých výrobků z plexiskla a polykarbonátu. Vyrábíme: - kryty na stroje z plexiska a polykarbonátu - plexi zástěny, přepážky - plexi reklamní stojany. Provádíme: - formátování plexi desek na míru - tepelné tvarování, ohýbání, lepení.

Výroba a prodej: - kování pro nábytek - spojovací díly.

Firma ROGUM s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou z pryže a silikonu. Sídlo firmy je v Rožnově pod Radhoštěm, kde vznikla v roce 2001. Od roku 2007 je firma certifikovaná podle norem ISO 9001 a 14001, což znamená, že dodržuje požadavky na systém managementu kvality a enviromentálního managementu. Firma ROGUM s.r.o. nabízí široké portfolio výrobků ...

Výhradní dovoz maziv GT85 a SG85. Univerzální mazivo na bázi rozpouštědla s přísadou PTFE.

Malobchod s nábytkom Maloobchod s nápojmi Prenájom nehnuteľností Maloobchod s tabakovými výrobkami Malobchod - predaj výrobkov z dreva Maloobchod s potravinami a pochutinami Sprostredkovanie obchodu s rozličným tovarom Maloobchod s kozmetickými výrobkami a drogériou Podnikatelské poradenstvo, marketingová činnosť Veľkoobchod v oblasti ...

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína. Lahové víno. Červené, bílé vína. Archivní víno - ročníky 2004, 2005, 2006. Odrůdy vín: -Müller Thurgau, Neuburské, Pálava, Rulandské modré, Ryzlink rýnský, Sauvignon, Svatovavřinecké, Svatovavřinecké rose, Tramín červený, Veltlinské červené rané, Veltlinské ...

E-shop s doplňky stravy a bylinnými čaji. Dále prodáváme přírodní kosmetiku. V naší nabídce jsou i probiotika pro každého.

E-shop - modely letadel - vojenská letadla - dopravní letadla - tanky - lodě - figurky.

PROFISORT INDUSTRIAL s.r.o. se zaměřují na výrobu a prodej přepravek, palet a dalšího obalového a přepravního materiálu.

GABANOVO s.r.o. se zabývá návrhářskou, designérskou a aranžérskou činností, výrobou textilií, oděvů a oděvních doplňků pro ženy plus size.

Společnost KORIKO s.r.o. je mladá firma se zaměřením na výrobu a prodej produktů z netkaných textilií. Své využití naleznou v mnoha odvětvích - průmysl, zdravotnictví, zemědělství, stavebnictví, gastro, hygiena. Poskytneme profesionální poradenství nejen zákazníkům a firmám ze Znojma, ale také z celé České republiky a zahraničí. Mezi naše ...

Návrhy: - dřevěné obaly. Výroba: - průmyslové obaly - cargo bedny. Služby: - balení - nakládka objemných výrobků.

Květinářství. Prodej: - svatební kytice - svatební vazba - květiny pro každou příležitost - dekorace - svatební oznámení.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - průmyslové zboží - domácí potřeby.

Výroba: -kamnářské výrobky -základní kachel, půl-kachel, rohový kachel, větrací a čistící kachel, řimsy, záklopové římsy, sokly -k dispozici široká paleta glazůr různé barevné odstíny a povrchy (lesklé - matné). -kachle (kachlová kamna, sporáky, krby) -novoročenky z keramiky -ozdobná reklamní keramika -keramické výrobky na ...

ZLATNICTVÍ CENTRUM s.r.o. má široký výběr zlatých a stříbrných šperků, včetně snubních a zásnubních prstenů. Šperky jsou dostupné ve žlutém, bílém i růžovém zlatě a mohou být osazeny diamanty, perlami či jinými drahými kameny dle přání zákazníka.

Společnost Napečeno s.r.o. se zabývá výrobou pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků.

VITRECA s.r.o. e specializuje na prodej, nákup a servis manipulační techniky, údržbu a opravy vozového parku a skladovacích zařízení, technické kontroly a revize plynových zařízení, školení řidičů vysokozdvižných vozíků a distribuci pneumatik.

Společnost Biofarma Lukas, s.r.o. je malá, rodinná farma, která vedle provozování e-shopu a kamenných prodejen s biopotravinami a poctivými farmářskými potravinami, také pěstuje biozeleninu, především bio rajčata a bio okurky. V nabídce naleznete vedle vlastní produkce biozeleniny také čerstvé, chemickými prostředky nezatížené potraviny, které ...

Prodej: - filtrační vložky - hydraulické oleje - turnínové oleje - mazací oleje.