Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, montáž, velkoobchodní prodej: - objímky určené pro vzduchotechniku - kotevní, upevňovací technika - spojovací materiál Kovovýroba.

Prodej: - hadicové spony Anaconda - speciální spony - upínací pásy - kovové stavitelné páčky - plastové díly - objímky, úchyty, spojky - spojovací materiál - šrouby, vruty - opravné autolaky ARA System k opravě autokaroserií - golfové vybavení - sportovní potřeby pro golf. Zastoupení firem Anaconda a Yamato.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - těsnění - gufera (rotační hřídelová těsnění) - řemeny (klínové, synchronní) - segerové pojistky (segerové pojistné kroužky) - O-kroužky - manžety - řetězy (válečkové)

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky (výhradní sortiment od Fliga spol. s r.o. cukrářství): - dorty - zákusky - koláče - cukroví - poháry - káva, čaj - alkoholické a nealkoholické nápoje

Výroba, prodej, e-shop: - topná a regulační technika pro chovatele - topné kabely, kameny, rohože

E-shop: - dřevěné ploty, plotovky - rýgle

Velkoobchod, dodávka, prodej, e-shop: Kancelářské potřeby: - kroužková vazba, laminovací fólie, násuvné hřeby, - termodesky - visačky, klipsy, řetízky, děrovače, pořadače na vizitky - fólie pro zpětnou projekci - stroje pro dokončovací úpravu dokumentů: - kroužkové vazače - aminátory - řezačky - skartovače - diktafony ...

Prodej přírodní kosmetiky Saloos, bylinných produktů (čaje, koření, bylinné bonbony, kapky, masti). Dále ekologické prací a úklidové prostředky. Dárkové předměty.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Prenájom hnuteľných vecí Čistiace a upratovacie práce Reklamná a propagačná činnosť Podnikateľské poradenstvo v predmete podnikania Sprostredkovanie obchodu v rozsahu voľnej živnosti Správa nehnuteľností na základe honoráru alebo kontraktu Správa a údržba bytového a nebytového fondu v rozsahu voľných živností Zabezpečovanie služieb ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spojovací materiál: - vruty, šrouby, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhací nýty, hřebíky, vrtáky, kotvící technika - brusivo - lepidla a tmely - vrtáky.

Výroba: -dodavatel betonových stavebních a okrasných prvků pro komplexní pojetí venkovní a zahradní architektury.

Výroba - pletené zboží - ponožky.

Zlatnictví, prodej: - šperky - hodinky

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Vydavateľská činnosť Reklamné a marketingové služby Organizovanie kurzov, školení a seminárov Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Poradenská činnosť v oblasti personálneho manažmentu Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických ...

Handmade prodej a výroba náramky z minerálů prodej minerálů 100% BIO svíčky s minerálním náramkem uvnitř

Výroba: -škrob pšeničný škroby modifikované pro papírenský textilní potravinářský a stavební průmysl -lepek pšeničný -lepidla dextrinová, škrobová, disperzní kaseinová -škrobové sirupy bombonářské, maltozové -dextriny, krmiva -pudinky -instantní deserty, šlehačky -dortové krémy -bramborová kaše ...

E-shop - sběratelské potřeby - filatelie, filatelistický materiál a pomůcky - filokartie, sběratelské pohlednice - numismatika, sběratelské mince - notafilie, sběratelské bankovky - odznaky.

Výroba a prodej textilního zboží (zejména bavlněné pánské spodní prádlo a další bavlněné produkty).

Prodej: -textil -metrový textil, látky -textilní galanterie -doplňky. Sběrné místo čistírny a prádelny. Sběrna, čistírna peří.

Prodej: - hasičská výzbroj a výstroj - požární technika - hasící přístroje - pracovní pomůcky a oděvy - náhradní díly Prodejce zn. TOHATSU