Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop - espresso kávovary a přístroje značky LELIT - mlýnek (mlýnky) na kávu - káva - šálky na espresso.

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.

Výroba, prodej: - zahradní keramika - cedulky

Ekologické hospodářství, pěstování, vinařství, výroba: - vinná réva - byliny - BIO víno.

E-shop: - zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření.

E-shop - vína - víno červené, bílé, růžové - šumivé víno.

Vinné sklepy. Výroba, prodej: - jakostní a přívlastková vína - šumivá vína a sekty.

Výroba, prodej: - vína sudová, lahvová. - révový materiál a sazenice. Posezení ve sklípku s možností řízené degustace.

Pěstování: - vinná réva. Prodej: - vína jakostní, přívlastková, archivní - vína lahvová, velký výběr sudových vín. Možnost ochutnávek a řízených degustací. Bílá vína - Muškát moravský, Müller Thurgau, Tramín červený, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Sauvignon, CuWée No.5 . Červená vína - Cabernet Sauvignon, Frankovka.

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -široký sortiment, velká prodejní plocha -potraviny -smíšené zboží -domácí potřeby

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Motorová silniční nákladní autodoprava: -doprava zboží a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnost do 3,5 t.

Cukrářská,cukrárenská výroba: -zákusky,rolády,řezy -cukroví-vánoční,velikonoční -dorty-svatební,narozeninové, ke slavnostním příležitostem -dezerty -výroba dle přání zákazníka.

Luxusní kavárna na náměstí v centru města Vyškova: -kapacita 50 míst -samostatná herna s ruletou a Jackpotem -internet,bezdrátové připojení WIFI -káva ILLY (jako jediná ve Vyškove a okolí) -pivo Plzeňský prazdroj,Gambrinus -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -značková vína,značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina,poháry -zákusky.

Zlatnictví, prodej, e-shop - zlaté a stříbrné šperky - ruční výroba zlatých a stříbrných šperků - opravy šperků.

Počítačové služby Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Reklamná a marketingová činnosť Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Činnosť podnikateľských, ...

Prodej, oprava, servis: - hudební nástroje - zvuková a světelná technika

Masérske služby Textilná výroba Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu Výkon špecializovaných činností v oblasti telesnej kultúry okrem horskej vodcovskej činnosti - tréner atletiky Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti ...