Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba, dodávka: - obalový materiál - atypické obaly. Likvidace nepotřebných zásob. Čištění granulátu Provozovna: - Ondrášov 43, Moravský Beroun.

Internetový obchod, e-shop: - krmiva pro psy, kočky - chovatelské potřeby.

Služby - pneuservis - autoservis - prodej pneumatik.

Prodej, e-shop - nože pevné, zavírací, lovecké, kuchyňské - speciální nože a nástroje - vystřelovací nože - pouzdra na nože.

Internetový obchod, e-shop: - kojenecké zboží - látkové pleny - kožené capáčky - šátky, ergonomická nosítka na nošení děti - dětské oděvy.

Klenotnictví - výroba a prodej šperků - zlaté a stříbrné šperky - drahé kameny a brilianty - hodiny, hodinky.

Prodej a servis: - výpočetní a kancelářská technika - pokladny a pokladní sítě - kopírovací stroje - pokladny a systémy - kancelářský papír - skartovací stroje - restronik/Shoptronik - digitální váhy - čtečky čárových kódů - počítačky bankovek - tiskárny - kamerové systémy. Komplexní služby, kompletní sortiment.

Nabídka trezorů, sejfů, bezpečnostních pokladen, bankovních technologií a rotomatů..

Pražírna kávy, výroba: - káva. Kavárna.

Služby - bezpečnostní a dopravní značení pro bezpečné prostředí - povrchové úpravy podlah - strojové čištění podlah - úklid obchodních a administrativních prostor - symboly a značky pro bezpečný provoz

DOM CZECH, spol. s r.o. je českým zastoupením francouzské skupiny DOM SECURITY, která se zabývá výrobou elektronických a mechanických zámků a cylindrických vložek.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje - energetické nápoje - cukrovinky - přesnídávky

Broušení: - nože -nůžky - nářadí Prodej: - nože -nůžky - zahradní nůžky

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Činnost organizačních a ekonomických poradců

Výroba, prodej: - vánoční ozdoby - svícny

Společnost je oficiálním výhradním distributorem produktů švýcarské laboratoře RegenLab.

Velkoobchod a maloobchod - produkty AdBlue pro různá použití. Kapalina AdBlue umožňuje čištější provoz vznětových motor, snižují tvorbu oxidů dusíku NOx.

Máme pro vás nabídku absolutní novinky v gastronomickém světě s bezlepkovou dietou. Naše společnost se již několik let zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Prvním naším produktem byl bezlepkový korpus na pizzu, který distribuujeme přímo do provozoven. Na základě vysledovaných požadavků našich zákazníků, ale i koncových spotřebitelů ...

Výroba, prodej výrobků z polypropylenu (PP) na zakázku: -bazény -nádrže - válcové, hranaté, oválné -zařízení pro rozvody vod a kanalizací - vodoměrné šachty, kontrolní šachty, různé tvary a provedení, různé armaturové šachty a jímky -výrobky pro zemědělství - polypropylen je velmi vhodný pro použití ve stájích či pro kejdové ...

Cukrářství, výroba, pečení: - dorty, zákusky - cukroví - cupcake - perníčky.

E-shop - zahradní technika - lesní technika - náhradní díly na zahradní a lesní techniku (motory, pneumatiky, kola) - lesní nářadí - oleje, maziva - nářadí - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - krmiva a chovatelské potřeby.

Výroba, velkoobchodní prodej: - dárkový balící papír - přání do obálek - dárkové tašky - pohlednice, pohledy.

Prodej, eshop: -svářecí technika -nářadí a nástroje -brusivo -vázací a upínací technika -autonabíječky a startovačky -topidla PB -elektrocentrály -vzduchotechnika -ochranné pracovní pomůcky -spojovací materiál -stavební nářady -zahradní nářadí -lepidla, spreje a tmely -žebříky a schůdky.

E-shop a kamenná prodejna se zdravou výživou: - Bezlepkové potraviny - DIA potraviny - luštěniny, rýže - mouky, otruby - obilovin, mouky, kaše - těstoviny - ořechy - čaje, káva - proteinové výrobky - mořské řasy, dochucovadla - obilné nápoje -