Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: - čokoláda - čokoládové bonbony - marcipán Muzeum čokolády: tel.: 224 242 953, 725 975 762

Dodávka, prodej, e-shop - zvlhčené dezinfekční ubrousky - zvlhčené hygienické ubrousky - zvlhčené čistící a úklidové ubrousky - návlekové automaty.

Distribuce, velkoobchod - pouze distribuční centrum: -oleje -maziva.

Internetový obchod, eshop, maloobchodní prodejna: - dětská obuv, boty pro děti. Reklamace, výměna zboží z E-shopu.

Pekárna, pekařství, výroba: - chléb, rohlíky, housky, celozrnné pečivo - sladké pečivo. Příjem objednávek: - tel.: 736 637 580

Internetový obchod, kamenná prodejna: - italské, francouzské delikatesy - těstoviny, sýry, koření, olovový olej, octy, hořčice - sladkosti, káva, víno - dárkové koše. Kamenná prodejna: - Plzeň, Pařížská 1351/2

Výroba, prodej: - čokoládová mince Prager Taler se švestkovou náplní - čokoládový tolar - čokoládový tolar a osm bonbónů

Velkoobchod - bižuterie, šperky, vlasové doplňky, šátky a šály - náušnice, náhrdelníky, náramky, brože - kabelky.

Kamenná prodejna, e-shop: - kojící, tulící polštáře - pelíšky pro miminka - potahy na kojící polštáře - dětské povlečení.

Slevovar.cz, e-shop, prodej: - levné zboží se zárukou - autopříslušenství - papírenské zboží - drogerie - baterky, svítilny, žárovky - hračky - úklidová technika......atd.

Distribuce, internetový obchod: - doplňky stravy. Výhradní distributor výrobků norské společnosti BIOPHARMA A.S. pro Českou republiku a Slovensko.

Služby: - oděvní galerie Ateliér: Duškova 1020/14 tel.: 602 202 467 info@edaniely.cz

Nakladatelství Rybka Publishers - vydáváme knihy v oblasti: literatura faktu, historie, populárně naučná literatura, české dějiny, světová beletrie, filozofie, politologie - prodej, e-shop knih. Café Rybka - kavárna - knihkupectví - adresa: Opatovická 7, Praha 1, 110 00 - tel. 224931265.

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých

Vývoj, výroba: - potravinové doplňky

Distribuce, dodávka - ochranné pracovní oděvy a prostředky pro RTG záření pro pacienty a uživatele - pláštové zástěry - ochranné čepice, pokrývky hlavy - brýle - ochrana proti záření.

Síť obchodů. Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Studio Matragi Design. Prodej, e-shop - dámské šaty z návrhářské kolekce Blanky Matragi - oděvní doplňky, šátky, kabelky.

Distribuce, dodávka, prodej - průmyslové výrobky, oleje, tuky, margariny - pekařské a cukrářské výrobky, krémy, tuky, margariny, čokolády, čokoládové substituty - produkty pro gastronomii, roslinné oleje, bezlaktozové nápoje, ...

Skladovanie Fotografické služby Počítačové služby Vedenie účtovníctva Administratívne služby Oprava pracovných strojov Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Reklamné a marketingové služby Výroba jednoduchých výrobkov z kovu Opracovanie kovu jednoduchým spôsobom Výroba strojov pre hospodárske ...

Prenájom strojov a prístrojov bez obsluhujúceho personálu Sekretárske služby a preklady (vrátane tlmočníckych služieb) Zabezpečovanie služieb potrebných na prevádzku objektov a budov Výroba a predaj darčekových a upomienkových predmetov, suvenírov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Sprostredkovanie ...