Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Činnost: - opravy a renovace dřevěných dechových nástrojů

Prodej, opravy, montáž, seřízení - RC modely - odborná pomoc a poradenství v oblasti RC modelů vrtulníků.

Nakladatelství, e-shop: - osobní knihy pro děti.

Průvodce památkami pro děti - průvodce s pastelkami pro malé návštěvníky.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo všech značek: -dámské, pánské, dívčí, chlapecké -bezešvé -pyžama -noční košilky -punčochové zboží.

Výroba a prodej: -bytový textil -prošívané přikrývky a polštáře -matracové chrániče z dutých polyesterových vláken pro domácnosti, ubytovací a zdravotnická zařízení na profesionální úrovni s příslušnými kvalitativními atesty -zdravotní výrobky jako např. anatomické a relaxační polštáře a výrobky pro volný čas, ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový prodej: - reklamní předměty - dárkové předměty.

Výroba - tradiční perník - perník z dřevěných forem.

Prieskum trhu Prenájom automobilov Reklamná, inzertná a propagačná činnosť Prenájom spotrebného a priemyselného tovaru Sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností s poskytovaním doplnkových služieb Poradenská a konzultačná činnosť v rozsahu predmetu podnikania Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému ...

E-shop: - dámské a pánské oblečení - doplňky

Velkoobchod, maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - vánoční svíčky - čajové svíčky - dekorativní svíce - hřbitovní, kostelní, křestní svíce.

Šití, výroba, e-shop: - bytové doplňky - ubrusy, povlaky na polštáře - kabelky - zástěry.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - přikrývky, polštáře, deky - povlečení, prostěradla - sedáky - ručníky - textilní pleny - chrániče matrací.

Prodej krmiva, e-shop: - pro pejsky - pro kočky. Realitní kancelář.

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Vinotéka, prodej: - víno, vína

Prodej, e-shop: - čistící prostředky pro čistění a preventivní údržbu PC, notebooků, TFT a LCD obrazovek, dotykových displejů atd.

Stavebniny, prodej - stavební materiál - obklady, dlažba - stavební nářadí - interiérové dveře, garážová vrata.

Poradenství, školení: - Midi, klávesové nástroje. Testy klávesových nástrojů.

Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Máme profesní ...

Společnost Witzenmann se zastoupením v Praze je specialistou na flexibilní kovové díly. Nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Profesní ...

Prodej, e-shop: - dámské, pánské a dětské oblečení

Služby: - veterinář - zvěrolékař Prodej, e-shop: - krmiva - chovatelské potřeby - veterinární léčivé přípravky

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod: - kojenecké potřeby - látkové pleny - dřevěné hračky.