Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Česká výroba zdravotních lůžek, polohovacích polštářů, antidekubitních prostředků pro dlouhodobě ležící pacienty. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme produkty a služby pro poskytování profesionální a domácí péče. Specializujeme se pomoc a podporu dlouhodobě ležícím pacientům a na prevenci proleženin - dekubitů.

Uměleckého odlévání z cínu, výroba, e-shop: - cínové přívěsky, amulety - cínové figurky, vojáčci - cínové talíře, poháry - repliky historických mečů - poháry z rohoviny, rohy na pití - historické sklo.

Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Výroba - pryžová dlažba určená pro sportovní povrch - gumové desky na dětská hřiště - pryžová dlažba na terasy, balkóny, zahrady.

Prodej: - čokoláda - čokoládové výrobky

Prodej, e-shop - elektronické cigarety, e-liquidy, aromata, báze a veškeré příslušenství.

Rock Shop E-shop - dámské, pánské metalové, rock a gothic oblečení a doplňky - šperky, doplňky, opasky - trička, kalhoty, korzety, křiváky - barvy na vlasy.

E-shop - domácí spotřebiče - domácí potřeby - asijské potraviny.

Výroba, prodej - keramika, keramické nádoby, plastiky.

E-shop - konopné masti - přírodní mast z konopí. Osobní blog - opisovací techniky na jednom místě. E-shop - poker karty - poker doplňky a příslušenství

Služby: - vedení účetnictví.

Prodej, e-shop: - zahradní technika - vybavení dílen, nářadí - zahradní nábytek - zahradní domky

Cukrárna, cukrářská výroba: - dorty, zákusky - svatební, dětské dorty - vánoční cukroví.

E-shop: - krmiva pro psy a kočky

-Překlad nákladů práce s autojeřábem Zámečnictví, nástrojářství

Pekařství, síť prodejen - pekařské, cukrářské a lahůdkářské výrobky - pečivo, koláče, koblihy, rohlíky, housky, chléb, ...

Výroba - pekařské, cukrářské a lahůdkářské výrobky - pečivo, rohlíky, chléb, vánočky, koláče, ...

Internetový obchod, e-shop: - sedací vaky - houpací sítě, pelíšky pro psy zn. Fatboy.

E-shop: - domácí potřeby - grilovací potřeby - spojovací materiál - kování, zámky - ruční nářadí - železářství - zahradnické potřeby

Výroba, výrobce: - Staročeské trubičky (kakaové, vanilkové, čokoládové, s nugátovou náplní).

Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Pěstujeme řepku, pšenici, kukuřici a také mák. V živočišné výrobě se specializujeme na chov dojných krav, telat, jalovic a hovězího žíru. V současné době naše družstvo hospodaří na 2 470 ha zemědělské půdy. Zemědělské družstvo: - rostlinná, živočišná ...