Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Květinová farma - prodej řezaných květin, pěstování, prodej semínek - dovoz květin až do domů - okolí Znojma - svatby - kurzy - vazby květin, věnců i ekologické pěstování Pěstování květin bez pesticidů.

Opravy a renovace hodin. Dále prodej starožitností. Maloobchod s použitým zbožím provozovaný v prodejnách. Opravy hodin, hodinek a klenotů.

Ateliér současného květinového designu. Zakázková výroba stylových dekorací a květin.

Kamenná prodejna v Brně a e-sjhop s rašelinovými produkty pro domácí použití. Jedná se o rašelinové termofory /klasické, ledvinové, krční/ rašelinové koupele, sprchové gely, tělová mléka, mýdla, denní a noční krémy, pleťové masky.

V autoservisu provádíme celkové opravy vozidel všech značek, servisní prohlídky, sezónní prohlídky, přípravu a zajištění vozidla na STK, autoklempířské práce, autolakýrnické práce. Dále zajišťujeme prodej náhradních dílů a autopříslušenství, diagnostiku vozidel všech značek. Výměnu čelních skel a kompletní čištění vozů, mytí motoru. Plnění a ...

Mamito s.r.o. prodává rozvojové a kreativní hračky pro děti. Skladem jsou například vodní omalovánky, skládačky, magnetické stavebnice a bezdrátová dětská sluchátka.

Velkoobchod, prodej: - drogerie, drogistického zboží - bytového textilu, bytový textil - bytových doplňků, bytého doplňky

-Koupě a prodej zboží, mimo zboží vyhrazeného zvláštními předpisy. -Zprostředkovatelská činnost, mimo činnosti vyhrazené zvláštními předpisy.

Výroba a prodej jakostní a přívlastková vína, víno. Odborně řízené ochutnávky a ubytování. Nabízíme také výklady o vinohradnictví.

Půjčovna, zapůjčení: - maškarní kostýmy - karnevalové masky pro děti i dospělé. Prodej: - textilu - obuvi.

Šití - bytový textil Kurzy - patchwork

Prodej, e-shop: - výroba a prodej kosmetiky z Mrtvého moře, biokosmetiky a doplňků stravy

Prodej, e-shop: - víno červené, bílé, růžové, vína Pavelka - potřeby pro vinaře - stojany na víno - obaly na víno - doplňky, otvíráky - dárkové kartonové obaly - dárkové tašky - dárkové obaly ze starého dřeva - vinné nálevky - sklo nápojové, skleničky - keramika - uzávěry, nálevky

Prodej: -čaj - sypaný, sáčkový -kává -kávové výrobky.

Prodej: - matrace - lamelové rošty - postele z masivu - polštářky, potahy - podložky - provozovna Jevišovice 285 - vzorková prodejna Cihlářská 5

E-shop, prodej, velkoobchod: -velkoobchod s dárky -bytovými doplňky -kosmetika -autentické modely.

Ing. Ondřej Skotnica provozuje e-shop Bee Ostrava s včelařskými potřebami. Prodává vše pro chov matek, rámkové přířezy, mezistěny a další pomůcky. Zakoupit je možné i přírodní svíčky ze včelího vosku a včelí kosmetiku.

Alfie Store s.r.o. prodává oblečení s výšivkami kreseb dětí: Jedná se zejména o trička, mikini a doplňky jako jsou polštáře.

Ladění, opravy: -klavíry -pianina.

Výroba, prodej: -perlivá vína Šumivá vína -sycené nápoje. Služby: -lahvování, filtrování nápojů.

Společnost Wawel s.r.o. Zlín je velkoobchod obuvi, provozuje i eshop, kde nakoupíte za výhodnou cenu kožené boty - letní, celoroční, zimní, vycházková i společenská obuv - dámská, pánská. Výběr z široké kolekce obuvi. Boty od evropských výrobců dámské a pánské kožené obuvi. Objednávky z eshopu zpracujeme obratem, výhodou je možnost bezplatné ...

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - didaktické pomůcky pro základní školy, školky.