Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Šití ložního povlečení, ubrusů, souprav, potahů, pracovních oděvů a chňapek do kuchyně.

Cukrárna a Lahůdky Týniště nad Orlicí Hledáte cukrárnu v Týništi nad Orlicí, kde Vám připraví krásný svatební dort či originální narozeninový dort pro děti? Navštivte nás! Naše cukrárna Vám nabízí dorty na zakázku - svatební dorty, narozeninové dorty, dorty k výročí, dorty k jubileu, svatební koláče a koláčky, zákusky, mini zákusky, vánoční i ...

Stěžejním program společnosti ANIKA - ČR s.r.o. je vývoj a výroba vlastních kosmetických produktů, ale i kosmetiky pro jiné subjekty pod jejich názvem. Náš výrobní program zahrnuje gely, krémy, masti či emulze plněné do rozprašovačů, dávkovačů, lahviček, kelímků nebo tub. Vývoj kosmetických přípravků zajistíme včetně schvalovacího řízení. Sídlíme ...

E-shop: - CD s vzory smluv, dopisů, formulářů

Celopolepy vozidel. Tónování autoskel. Čištění interiéru. Renovace laku. Rozleštění světlometů. Voskování vozidel.

Pěstování a prodej kaktusů. E-shop - kaktusy - semena.

Řeznictví a uzenářství. Výroba, distribuce: - maso, masné výrobky - uzenina - zabijačkové výrobky.

Prodej, e-shop: - šátky na nošení dětí - dětské krosny

Livre.cz E-shop - dětské potřeby - dětské oblečení - hry a hračky - autosedačky - potřeby pro maminky.

Činnost: - výroba stavebnic RC větroňů - kompletace RC modelů - výroba laminátové polotovary - prodej modelářské potřeby - výroba 3D reklamy

Výroba, prodej: - umělecké sklo - broušené sklo

Výroba a distribuce pracovních a zdravotnických oděvů - pracovní oděvy do zdravotnictví - pracovní obuv.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

E-shop: - sortiment pro modelovou železnici - stavebnice - vlakové modely - motory, serva - ložiska

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Prodej: - ekologická drogerie a kosmetika od společnosti Dedra Innovations - bytové doplňky a dekorace - zboží pro kompletní péči o vás a o váš domov.

Nabízíme tyto služby: rozvoz kytic po Olomouci a okolí, výzdoba svatebních a slavnostních interiérů a exteriérů, vázání svatebních kytic, kytičky pro svatební hosty, kytice na svatební auta, partery na rautové a slavnostní stoly, vázání smutečních kytic a věnců, prodej řezaných a hrnkových květin.

Výroba, prodej: - bezpečnostní tabulky, značky - technické normy ČSN - fotoluminiscenční značky, únikové značení - bezpečnostní výstražné pásky.

Prodej, e-shop: - dámská, pánská a dětská obuv Coqui

Služby: - pískování různých motivů na sklo, keramiku i kov.

Krejčovství, výroba, šití: - konfekce - kominické oděvy - stejnokroje - svatební šaty

E-shop: - ručně malovaná trička - pohankové meditační polštářky - orgonity - křišťály - šperky - šály

Prodej, e-shop: - pánské a dámské džíny Wrangler, Lee a Levi’s - košile - sukně - trička - bundy