Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Obchod se zvířaty určenými pro zájmové chovy. Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů. Podestýlka a stelivo - bez barviv a chemických přípravků, má optimální nedráždící PH. Prodej doplňkových produktů.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Leasing vozidel pro silniční přepravu /automobily, ávěsy a přívěsy/ Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Akreditovaná Konopná Poradna Prodej, eshop: -kosmetika z konopí -eko drogerie -čaje -zubní a ústní hygiena -zdravotní materiál -potravinové doplňky -zdravá výživa -konopná kosmetika.

Práce: -umělecké sklářství Výroba: -umělecké výrobky ze skla Galerie.

Služby: - květinářství - dárková keramika - kompletní svatební floristika - speciální floristika - smuteční floristika - interiérové dekorace - umělé květiny - živé květiny¨ - hrnkové květiny. Vazba: - originální kytice.

Výroba, prodej, e-shop: - šperky, brože, členky s motivem jelena.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Obráběčství

Internetový obchod, e-shop: - pletací příze - jehlice, háčky.

Nabídka: - realizace zahrad - zemní práce - demoliční práce - pokládka kontejnerů. Prodej: - kvalitní tříděná zahradní zemina - okrasné kameny - vylouny, solitery - tvrdé palivové dřevo.

Výroba, prodej, eshop: - bezlepkové směsi - univerzální, na chleba, pizzu, na palačinky

Prodej - skleněné výrobky Výroba - skleněné výrobky

Obchodní zastoupení firmy TEMAC Zvěřínek. Velkoobchod, prodej-železářství: - bezazbestové šňůry - klingeritové bezazbestové desky - průmyslová těsnění - speciální těsnicí kroužky - grafit - teflon. Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnění: - guma, fíbr, klingerit, vodo, plyn, železářství. Havarijní služba-pouze ...

Sklářský ateliér: - restaurování historických vitráží - výroba nových vitráží - autorská tvorba - soudní znalectví

Společnost LOVELA Terezín s.r.o.vznikla roku 1995. Zabýváme se prodejem a výrobou hnojiv, přípravků na ochranu rostlin a biocidů. Naleznete u nás široký sortiment výrobků: FUNGICIDY: proti houbovýn chorobám - Acrobat MZ WG - Aliette 80WG - Discus - Delan 700 WDG - Dithane DG Neotec - Horizon 250EW - Champion 50 WP - Infinito - ...

Činnost: - obchod s komoditami (obilniny, oleje a sušené mléko) Služby: - provoz dražební internetový portál

Internetový obchod, e-shop: - vína z Francie, Německa.

Výroba pro ČR, SR, Rakousko, Německo a jiné: -plnobarevný archový ofsetový tisk až do formátu B1 na strojích MANROLAND -knihy (dokončující zpracování), vazba V1, V2, V4, V8 -knihařská zpracování na stroji KOLBUS a Müller Martini -barevné katalogy -ceníky -kalendáře -propagační letáky -etikety papírové -formuláře -potisk ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Svět bytových vůní - e-shop i kamenný obchod ve Zlíně - bytové vůně - bytové parfémy - luxusní vůně do šatníků - ekologické vůně do auta - přírodní vůně pro děti - aroma difuzéry - katalytické lampy - designové aroma lampy. Vůně do příjemné bydlení.

Sklenářství Oškera nabízí veškeré sklenářské práce včetně broušení, řezání, matování či lakování skel. Vyrábíme skleněný nábytek, zrcadla a také zasklíváme výlohy, okna, dveře. Zajistíme zaměření, montáž i dopravu. Sklenářské práce, zaměření, montáž a doprava: -řezání, broušení a matování skel -kalení skel -lakování skel -vrtání skel ...

Služby: - vydávání a prodej her pro PC a konzole.

E-shop - dětské autosedačky, cyklosedačky - dětské postýlky, matrace, židličky - přebalovací tašky - hračky - potřeby pro kojence - kočárky, doplňky do kočárku.

Distribuce, dodávka - kosmetika a přístroje pro kosmetické salóny, spa, estetické kliniky a zdravotnická zařízení.