Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Víno z rodinného vinařství (vína tradičních odrůd (Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandské šedé a Ryzlink rýnský).

Vinařství. degustace v tradičním pískovcovém sklepě ve Vrbovecké sklepní uličce. Vrbovec č. ev. 88 (sklep)

Vinařství Pekárek se zaměřuje na výrobu jakostních a přívlastkových vín a provádí degustace vín v prostorách sklepa s kapacitou 20 osob.

Benke Holding s.r.o. s provozovnou v Bořitově se zaměřuje na logistiku a autodopravu, nonstop odtahovou službu, spediční služby, autoservis, pneuservis, prodej náhradních dílů a pneumatik, ale také vám poradí v oblasti financování a pojištění.

Prodej, leasing: - automobily - autobazar . Velkoobchod, maloobchod: - plechová kola - ocelové ráfky Pneuservis.

Internetový obchod s drogistickým zbožím. Prodej přípravků na úklid, praní prádla, kosmetické a hygienické zboží a pomůcky. Dětské zboží - pleny, olejíčky, vlhčené ubrousky, dětské pudry a zásypy.

Prodej přírodní a organické kosmetiky pro péči o tělo, pleť, vlasy pro muže a ženy. Přírodní dekorativní kosmetika. Internetový obchod s ekologickými úklidovými prostředky.

Specializovaná prodejna tapet ve Znojmě. Široký výběr až 16 000 vzorů a motivů kvalitních bytových tapet a fototapet. Prodej tapet na podlahy, dveře, lednice apod.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Hostinská činnost

Michal Zajíček se zaměřuje na prodej značkových ALU a litých kol.

Služby: - pneuservis. Prodej: - pneumatiky.

Jan Vaněk provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

Jsme specializovanou společností, která se zaměřuje na přírodní potraviny a kosmetiku. Naše nabídka zahrnuje: Kosmetiku Messinian Spa: Nabízíme péči o tělo, vlasy a pleť. Od suchých olejů po liftingové krémy a vůně. Medovinu APIMED: Dovoz slovenské medoviny, která je oblíbená pro svou kvalitu a chuť. Bio mandle a sušené plody: Nabízíme ...

Společnost Dastech s.r.o. je obchodní a výrobní firma zaměřující se na produkty pro dům a zahradu. Na český a slovenský trh dodáváme kvalitní zboží od německých i rakouských výrobců a náš sortiment doplňují zahradní doplňky vlastní výroby. Sídlíme v obci Lahošť, okres Teplice. Obchodní zastoupení, velkoobchod, prodej, e-shop: - zahradní domky ...

Služby motoristům: - nonstop odtahová a silniční služba - autoopravna, autoservis - pneuservis (výměna, opravy a prodej pneu) - seřízení geometrie - doplnění klimatizace - diagnostika motoru - příprava vozidel na STK - zprostředkování měření emisí, emise - poskytnutí náhradní vozidlo (autopůjčovna).

Fitmania s.r.o.: Váš partner pro kvalitní nábytek a textil do domácnosti Fitmania s.r.o. je dynamická a inovativní společnost, která od svého založení v roce 2016 neustále roste a rozšiřuje své portfolio nabízeného zboží. Naše hlavní zaměření spočívá v internetovém prodeji nejkvalitnějšího nábytku, textilu do domácnosti a dětského zboží nejen ...

Výrobce a prodejce botanické kosmetiky pro pohlazení těla i duše. Naše výrobky zakoupíte na e-shopu nebo u vybraných prodejců v rámci celé ČR. Sortiment zahrnuje krémy, oleje, balzámy na rty, parfémy, dětské produkty, doplňky stravy, esenciální oleje a další produkty.

Internetový obchod s textilem. Prodáváme bytový textil, jako je povlečení, deky a polštáře, prostěradla, přehozy a potahy na postele, potahy na pohovky a židle. Dále v sortimentu najdete dámské a pánské spodní prádlo, ponožky, pyžama. Doplňkový prodej cestovních kufrů a tašek.

Cake star s.r.o. je dynamická společnost, která se specializuje na velkoobchod, maloobchod a e-shop cukrářských potřeb. Své služby nabízí jak profesionálním cukrářům, tak i domácím pekařům, kteří hledají kvalitní podložky, krabice a další pomůcky pro své sladké výtvory. Hlavní produkty firmy zahrnují: - Podložky pod dorty: Tyto podložky jsou ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej koření značky Koruna. Na e-shopu zákazníci najdou přes 240 druhů koření. Dále je možnost si objednat luxusní mlýnky na koření od předních výrobců, jako jsou značky Cole & Mason a Peugeot. Doplňkový prodej litinového nádobí, belgické láhve na pití Kambbuka, francouzské keramické nádobí Emile Henry a CONTINENTA.

Firma ARLETO s.r.o. se sídlem v Táboře je malý sociální podnik, který se zabývá výrobou a prodejem dekoračních a upomínkových předmětů, jako jsou figurky, magnetky, přívěsky, tašky a další. Firma byla založena v roce 2014, zaměstnává osoby se zdravotním postižením a poskytuje náhradní plnění dle zákona 434/2004 Sb. Za cíl má nejen tvorbu zisku, ...

Květinářství ve Vyšším Brodě provozuje paní Slávka Kottová. Prodávám hrnkové květiny, řezané květiny, pokojové rostliny, svatební, smuteční a dárkové kytice. Dále v květinářství naleznete nejrůznější květinovou výzdobu, sazenice a substráty. Prodej, maloobchod: - hrnkové květiny - pokojové rostliny - řezané květiny - svatební kytice - ...

Specializujeme se na výrobu dílů pro dopravní prostředky a strojírenské výrobky a jejich následnou dodávku do prvovýroby. Prodáváme náhradní díly pro osobní vozidla, nákladní vozy a autobusy. Do našeho sortimentu se řadí: čepy, čerpadla, filtry, ale i světlomety, blinkry, směrovky, mlhovky, couvací světla. Dále nabízíme baterie, spoilery, ...